Indkøbskurv
Kurven er tom
Lærerig aften med 7 Gode Vaner™ og top-vine

Lærerig aften med 7 Gode Vaner™ og top-vine


Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
torsdag, 12. marts 2020
Kl. 17:00 - 20:00
999,-

I samarbejde med FranklinCovey præsenterer Kjær Sommerfeldt vores eksklusive arrangement "7 gode vaner – 7 gode vine". At lære at bruge disse 7 vaner vil både gavne og effektivisere dit arbejdsliv, og også kunne forbedre dit private liv i udpræget grad.

Hos Kjær Sommerfeldt er De 7 Gode Vaner™ blevet forankret i kulturen såvel som i sproget hos den enkelte medarbejder gennem et medarbejderudviklingsforløb, som direktør Mads Stensgaard rullede ud i samarbejde med konsulentvirksomheden FranklinCovey i 2018.

De 7 Gode Vaner™ består af følgende syv grundsten, der har stor relevans både i det private såvel som det professionelle liv:

  • Vane 1: Vær proaktiv – om at tage initiativ og gøre sig selv ansvarlig
  • Vane 2: Begynd med slutningen – om at opstille arbejdsrelaterede/personlige mål
  • Vane 3: Gør det første først – om at fokusere på det væsentlige frem for hastesager
  • Vane 4: Tænk vind-vind – om at udbygge relationer og samarbejde effektivt
  • Vane 5: Søg først at forstå, dernæst af blive forstået – om at kommunikere troværdigt
  • Vane 6: Skab synergi – om at værdsætte og få positivt udbytte af forskelligheder
  • Vane 7: Slib saven – om at opnå balance i livet og frigive andres potentiale

Til arrangementet 7 Gode Vaner - 7 Gode Vine vil Mads Stensgaard indledningsvis fortælle om Kjær Sommerfeldts kulturtransformation og rejse, hvor De 7 Gode Vaner™ undervejs er blevet introduceret for medarbejderne. 

”Enkelte, der har været igennem forløbet, føler sig helt fortryllet og fortæller mig, at de, i deres privatliv, har truffet nogle beslutninger, som betyder, at de nu er langt mere nærværende i deres tætte relationer. Det er med til at gøre dem til hele mennesker, hvilket igen gør dem gladere og mere effektive, når de møder på arbejde,” fortæller Mads Stensgaard om forløbet.

Partner i FranklinCovey, Nina Kenney, der er en af Danmarks mest erfarne facilitatorer af De 7 Gode Vaner™ på executive niveau, vil tage dig gennem De 7 Gode Vaner™ via et inspirationsoplæg, som foregår under vinsmagningen.

Smagningen afholdes af Kjær Sommerfeldts dygtige vinkonsulent, hvor de syv nøje udvalgte vine hver især knytter en historie til en af vanerne. Under smagningen vil der blive serveret lækre tapas.

Der er begrænset antal billetter. Billetter kan ikke refunderes/byttes.

Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
torsdag, 12. marts 2020
Kl. 17:00 - 20:00
999,-