Smagning Århus De kraftfulde oversøiske vine i Aarhus 24/10

Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C

Torsdag, 24. Oktober 2024

Kl. 16:30 - 18:30

Tag på verdensrejse i vin med os, når vi besøger nogle af de bedste vinlande i Afrika, Australien og Sydamerika. Vi smager på kvalitetsdrevne vinhuse, der står som fantastiske repræsentanter for landets vintraditioner.

Læs mere

Tag på verdensrejse i vin med os, når vi besøger nogle af de bedste vinlande i Afrika, Australien og Sydamerika. Vi smager på kvalitetsdrevne vinhuse, der står som fantastiske repræsentanter for landets vintraditioner.

Læs mere
  De kraftfulde oversøiske vine i Aarhus 24/10
  399
  kr.

  Beskrivelse

  Higer du efter vine fra tværs over Atlanten? Eller har du en forkærlighed for australske vine? Så er denne fantastiske smagning måske lige dig. Vi har skræddersyet denne eksklusive smagning med fokus på at fremvise nogle af de bedste eksempler på vine fra lande som New Zealand, USA, Argentina og Australien.

  Sauvignon Blanc er synonym med New Zealand, men de fleste vine, der lander på de danske hylder er nogle gode, men forholdsvis simple og ukomplicerede udgaver af druen. Til denne smagning får du mulighed for at smage topvinen Otira, som vinanmelder James Suckling har beskrevet som...One of the best NZ sauvignons out there."

  Vi smager også forrygende Chenin Blanc fra det Sydafrikanske stjerneskud, Sam Lambson, en vinmager der har taget verden med storm med sine raffinerede og kølige vine. Er du til fyldig Chardonnay, så smager vi også vine fra berømte Patz & Hall i Sonoma i Californien. Malbec er Argentinas nationaldrue, og et et gyldent eksempel er vinene fra Finca Sophenia, der skaber klassiske og kraftige argentinske rødvine. Kaesler er blandt de mest anerkendte Shiraz producenter i Australien, og deres Old Vine Shiraz bliver skabt på stokke beplantet helt tilbage i 1961. Stags Leap er blandt Napa Valleys mest berømte vinhuse og Artemis er facitlisten på stor Napa Valley Cab.

  Det bliver en regulær tour-de-force i oversøisk vin. Vi ser frem til at se dig.

  Glæd jer til at smage:

  • Clos Henri Sauvignon Blanc - Otira 2022
  • Minimalist Wines Experimental, Chenin Blanc 2021
  • Patz & Hall Chardonnay 2019
  • Finca Sophenia Malbec - Synthesis 2020
  • Kaesler Shiraz - Old Vine 2018
  • Stag's Leap Wine Cabernet Sauvignon - Artemis 2020

  Smagningen foregår i Kjær & Sommerfeldt smukke lokaler og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

  NB: Smagningen vil foregå på dansk.

  Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. ​

  Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail.

  Billetten kan ikke refunderes/byttes.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt