Indkøbskurv
Kurven er tom
Alsace Smagning

Alsace Smagning


Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 17. august 2018
Kl. 17:00 - 19:00
399,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

Alsace har aldrig rigtig været tysk, hvis vi ser bort fra militære besættelser. Dog er tysk ofte mere anvendt end fransk, i både sprog og kultur. Alsace er opdelt i to områder, Bas og Haut, og er ”spærret” inde af den tyske flod Rhinen på østlige side og Bjergkæden Vogeserne på den vestlige.

De to store temaer, når man typisk snakker om Alsace – er den evige varierende jordbund og klimaet, som er påvirket af Rhinen og Vogerserne fra hver sin side. Regionen byder på en del druesorter, som vi denne aften skal smage, samt omkring de forskellige vintyper der bliver produceret.

Familie Hugel har, som mange andre Alsace-producenter, en familie-stolthed. Dog kan de færreste producenter prale sig af familie-generationer, som kan spores 400 år tilbage. Familien har siden 1672 været bosat i byen Riquewihr, og har modsat andre producenter ikke valgt at sætte Grand Cru marker på etiketterne, da man i 1975 lavede reglerne – mente Hugel ikke at reglerne for Grand Cru vine var strenge nok. Derfor har de siden 1975 i protest, valgt ikke at sætte Grand Cru/marknavn på etikken – trods det, skal man dog ikke være nervøs for kvaliteten af vinene der kommer fra den gamle Hugel familie.

Vi smager følgende vine.

Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 17. august 2018
Kl. 17:00 - 19:00
399,-