Indkøbskurv
Kurven er tom
Rundt om den amerikanske vestkyst

Rundt om den amerikanske vestkyst


Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 23. oktober 2020
Kl. 17:00 - 19:00
499,-

Kom med på en spændende smagsrejse fra nord til syd på den amerikanske vestkyst. Aftenen står på 9 dejlige vine, lavet på henholdsvis Chardonnay, Pinot Noir og Cabernet Sauvignon. Vinene vil blive serveret 3 og 3, så vi har mulighed for at smage de forskellige områder og stilarter op imod hinanden.

Denne aften smager vi seks forskellige druer fra fem forskellige områder, som på fornem vis afspejler de enkelte områders forskellighed, karaktertræk og styrker.

Vi stifter i løbet af aftenen bekendtskab med flere ikoniske amerikanske producenter, som har sat amerikansk vin på verdenskortet. 

Her kan bl.a. nævnes pionererne fra Washington State Chateau Ste. Michelle og Stag's Leap Wine Cellars fra Napa Valley, der vandt den berømte Parisersmagning i 1976, hvor verden for alvor fik øjnene op for kvaliteten af amerikansk vin. 

Aftenens tre sæt: 

Smagningen foregår i vores smukke lokaler på Skovvejen og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

NB. Smagningen vil foregår på dansk.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail.

Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 23. oktober 2020
Kl. 17:00 - 19:00
499,-