Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Beaujolais Nouveau middag på Stella Maris

Beaujolais Nouveau middag på Stella Maris


Hotel Stella Maris, Kogtvedvænget 3, 5700 Svendborg
torsdag, 15. november 2018
Kl. 17:30 - 22:00
795,-

Traditionen tro frigives årets Beaujolais den 3. torsdag i november. Det fejrer vi på Stella Maris med en aften i Beaujolais’en tegn sammen med kgl. hofleverandør Kjær og Sommerfeldt.

Så inviter venner, familie eller måske dine samarbejdspartnere til en festlig aften torsdag den 15. november på Stella Maris.

Det bliver en festlig aften i Beaujolais-verdenen med vinsmagning og en skøn 3-retters menu med rødder i det franske landkøkken og dejlige sydfynske råvarer. Det hele velakkompagneret af Beaujolais-vine, som smages ”bredt og dybt” i en vin-battle til menuen. Gastronomisk chef, Anders Granhøj, fortæller anekdoterne og gode historier om Beaujolais Nouveau gennem tiderne.

Om aftenen har I mulighed for at få et kig ind i på vores hotelværelser, se konferencefaciliteterne og høre mere om de mange oplevelser Stella Maris byder på.

  • kl. 17.30 Beaujolais Nouveau smagning
  • kl. 18.15 3 retters menu inkl. vine

MENU

Skindstegt fisk med sellerimousseline og persille coulis.

*****

Løgismose kyllingen med løg confiteret i beaujolais, hvidløgscreme og vilde svampe.

*****

Tarte Tatin med kanel og vanilleis.

 

Bordbestilling nødvendig
Telefon 6221 2525
Bemærk at der er begrænset antal

 

Hotel Stella Maris, Kogtvedvænget 3, 5700 Svendborg
torsdag, 15. november 2018
Kl. 17:30 - 22:00
795,-