Indkøbskurv
Kurven er tom
Bordeaux-smagning

Bordeaux-smagning


Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
torsdag, 18. marts 2021
Kl. 17:00 - 19:00
599,-

Bordeaux kan beskrives som verdens vigtigste vinområde. Vinene er kendt for deres høje kvalitet, og også deres unikke evne til at lagre i mange årtider.

I denne smagning dykker vi ned i såvel de meget kendte, som i de mindre kendte områder, lige fra Margaux til Pesseac-Leognan. Du kan desuden glæde dig til at høre om Bordeaux's lange og traditionsrige historie, Grand Cru Classé, Rothschild-familien og meget, meget mere. 

Smageprogrammet er:

Smagningen foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts historiske vinforretning på Gl. Mønt og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

NB. Smagningen vil foregå på dansk.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Vi efterlever myndighedernes restriktioner og anbefalinger og følger Horestas retningslinjer for "Safe to visit". Derfor har vi et begrænset antal pladser. Alle gæster og ansatte skal bære mundbind, når de går og står, og vi dækker op, så du sidder sammen med dem, du har købt billet sammen med. Alle retningslinjer for afstand og kvadratmeter pr. person overholdes naturligvis også.

Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail. 

Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
torsdag, 18. marts 2021
Kl. 17:00 - 19:00
599,-