Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Bordeaux-smagning

Bordeaux-smagning


Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
torsdag, 22. august 2019
Kl. 17:00 - 19:00
499,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

Bordeaux er verdens bedste vinområde. Herfra kommer de største og mest efterspurgte vine i verden. Det er her, du finder de store og kendte kommuner som Margaux, Pauillac og mange flere. I området er der to herskende druer – Cabernet Sauvignon og Merlot. 

Når man taler om vin fra Bordeaux, skelner man altid mellem øst og vest, eller i daglig tale højre og venstre bred af floden Gironde. På højre bred finder man bl.a. St. Émilion og Pomerol, og det er Merlot-druen, der er den dominerende i vinene herfra. På venstre bred finder man Graves og Medoc, hvor det er Cabernet Sauvignon, der dominerer.

Frem til midten af 90’erne var Bordeaux-vinene blandt de mest populære i Danmark – indtil de oversøiske vine vandt frem. Men Bordeaux er bestemt ved at indtage sin plads igen, dette især pga. de nye og mere moderne produktionsmetoder, der er blevet iværksat i området, som har bragt vinoplevelsen op i nye højder. Er du nysgerrig på at lære mere om vinene fra Bordeaux, så er denne smagning oplagt til dig.

Vi smager vine fra fem områder i Bordeaux. Vi starter med en hvidvin fra Pressac-Leognan og slutter af med en Sauterne.

Vi smager følgende vine:

Smagningen foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts vinforretning på Skovvejen og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

NB. Smagningen vil foregå på dansk.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail. 

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
torsdag, 22. august 2019
Kl. 17:00 - 19:00
499,-