Indkøbskurv
Kurven er tom
Bourgogne og ost den 15. marts i Aarhus

Bourgogne og ost den 15. marts i Aarhus


Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
torsdag, 15. marts 2018
Klokken 17:00 - 19:00
595,-

Vin og ost kan være et perfekt makkerpar. Det vil vi fordybe os i, ved denne smagning, hvor pragtfulde oste vil gå op i en højere enhed med skønne vine. Det bliver en fest for alle sanser.

For de fleste er ost og rødvin en selvfølge, men det er en spændende øvelse at smage sig frem til andre kombinationer.

Hvidvine ses i stigende grad som partner til en fast ost som Comté. Friske unge oste passer som regel fint sammen med yngre vine, som endnu ikke har udviklet dybde og finesse. Ældre, modne oste med et bredt smagsregister passer bedre til vine, der også har udviklet sig med dybde og kompleksitet. Til denne smagning introducerer vi forskellige oste fra Bourgogne og omegn og matcher dem med vine.

Vinene kommer fra Maison Louis Jadot der ubetinget er synonym med en agtværdig og respekteret historie og et vedholdende højt kvalitetsniveau, og ikke at forglemme ejerskab af 150 ha vinmarker, hvoraf 70 af disse ligger i Côte d’Or. I dag betragter enkelte fejlagtigt Louis Jadot som en negociént, der opkøber druer hos lokale vinbønder, men op imod 70% af vinene stammer imidlertid fra huset egne marker. 

Steve Andersen fra HKI Ost kommer og fortæller om ostene og anekdoter fra hans mange års arbejde i ostens tjeneste.  

Smageprogrammet ser således ud:

Der vil maksimalt være 20 deltagere til smagningen, hvilket sikrer en intim og hyggelig stemning. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min.10 solgte billetter. Husk at medbringe kvitteringen, da den gælder som billet ved indgangen. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
torsdag, 15. marts 2018
Klokken 17:00 - 19:00
595,-