Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Bourgogne vinsmagning med Knud Kjellerup - Domaine Albert Sounit & Bernollin

Bourgogne vinsmagning med Knud Kjellerup - Domaine Albert Sounit & Bernollin


Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
onsdag, 29. december 2021
Kl. 15:00 - 17:00
499,-

Nytårsaften markerer afslutningen på året, og samtidig starten på et nyt. Denne særlige aften skal fejres med Crémant og store hvid- og rødvine fra Bourgogne. Knud Kjellerup vil inspirere os og føre os igennem en lang række af hans fortræffelige vine. 

Knud Kjellerup er en pioner inden for vinbranchen i Danmark, og især kendt i Aarhus området. Knud begyndte at importere vin til Østjylland i midten af 1970’erne, og var således med til at skabe den store interesse for vin, vi ser i dag.

I 1993 overtog Knud Kjellerup, sammen med to gode venner, vinfirmaet Maison Albert Sounit i Rully i Bourgogne, og i 2006 blev Domaine Bernollin føjet til. Med Knud Kjellerups store vinviden og engagement, har han løftet begge huse til nye højder.

Vi er glade for at Knud Kjellerup har indvilget i at komme og føre os gennem en smagning af hans vine, og fortælle om Bourgognes mange fortræffeligheder.

Smageprogram følger...

Smagningen foregår i vores smukke lokaler på Skovvejen og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

NB. Smagningen vil foregå på dansk og der serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand.

Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes, med mindre smagningen aflyses grundet for få tilmeldte. Der vil maksimalt være 30 deltagere til smagningen, hvilket sikrer en intim og hyggelig stemning. 

Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
onsdag, 29. december 2021
Kl. 15:00 - 17:00
499,-