Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Stor Bourgogne-smagning med Knud Kjellerup samt lækre tapas

Stor Bourgogne-smagning med Knud Kjellerup samt lækre tapas


Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K​
torsdag, 8. august 2019
Kl. 17:00 - 20:30
799,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

Knud Kjellerup er en sand pioner i den danske vinbranche og en levende legende. Han en af de få, der er lykkedes med at gå hele vejen fra vinhandler i Østjylland til vinbonde i Bourgogne. Han krydrer sine vinsmagninger med sin enorme vinviden og et væld af sjove og spændende anekdoter.

Maison Albert Sounit har til huse i den mere end 150 år gamle vinejendom i Rully, og stedet rummer nogle af områdets smukkeste vinkældre. Historisk set er kældrene også interessante, idet det faktisk bl.a. er i disse kældre, at nogle af de første Crémants de Bourgogne blev produceret. Knud Kjellerup overtog firmaet i 1993 og har siden sammen med sine to partnere og husets medarbejdere ihærdigt bestræbt sig på at sætte nye standarder for kvalitetsniveauet i Côte Chalonnaise. Maison Albert Sounit ejes i dag af Knud Kjellerup, Alex Holm Jensen og Jesper Krogh.  

I 2005 erhvervedes vingården Domaine Bernollin i Jully-les-Buxy, og stedet omfatter i dag 12 ha. vinmarker. Egne vinmarker bidrager i dag med ca. 50 % af den samlede produktion. Den resterende halvdel købes, og alle vinene vinificeres på Domaine Bernollin, som efter omfattende investeringer råder over det bedst tænkelige vinificeringsudstyr.   

Denne aften smager vi hele 15 forskellige vine fra Albert Sounit og Domaine Bernollin, der alle afspejler den enorme kvalitet og værdi, vinene fra Côte Chalonnaise besidder, når niveauet er så højt, som tilfældet er her.

Derudover vil der blive serveret en lækker tapasanretning fra Copenhagen Gourmet. 

Mousserende

Hvide Bourgogner

Røde Bourgogner

Smagningen foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts historiske vinforretning på Gl. Mønt og afholdes af Knud Kjellerup. Til smagningen serveres der forskellige lækre tapas.

NB. Smagningen vil foregå på dansk.  

Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes. 

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K​
torsdag, 8. august 2019
Kl. 17:00 - 20:30
799,-