Indkøbskurv
Kurven er tom
Bourgognesmagning med Maison Louis Jadot i København

Bourgognesmagning med Maison Louis Jadot i København


Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
torsdag, 19. oktober 2017
Klokken 17:00 - 19:00
349,-

I Bourgogne, og navnlig i Côte d’Or, er den enkelte producents stil og integritet ofte mere betydningsfuld end den enkelte appellation eller vinmark – navnlig når man tænker på, at en given mark kan have fem forskellige ejere og dermed blive til fem forskellige vine. Med Bourgognes mangfoldighed og komplicerede sammensætning in mente, kan en seriøs og respekteret producent derfor vise sig at være nøglen, der får vinelskerens øjne op for denne fantastiske region. Det er ofte via en sådan, at de forskellige kommuners og markers typicitet lader sig afsløre.

Maison Louis Jadot er ubetinget en af disse og er synonym med en agtværdig og respekteret historie og et vedholdende højt kvalitetsniveau, og ikke at forglemme ejerskab af 150 ha vinmarker, hvoraf 70 af disse ligger i Côte d’Or. Denne aften smager vi et udvalg af Maison Louis Jadots fremragende vine, der viser den store variation fra Côte de Nuits til Côte de Beaune og Chablis.

Vi smager følgende vine

Der vil maksimalt være 20 deltagere til smagningen, hvilket sikrer en intim og hyggelig stemning. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min.10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
torsdag, 19. oktober 2017
Klokken 17:00 - 19:00
349,-