Indkøbskurv
Kurven er tom
Nicolas Feuillatte Champagne smagning

Nicolas Feuillatte Champagne smagning


Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
torsdag, 27. december 2018
Kl. 15:00 - 17:00
499,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

Nicolas Feuillatte var født ind i en familie, der levede af importforretninger. Derfor var det naturligt, at han fulgte dette spor. I stedet meldte han sig til den franske hær og gjorde en modig indsats under 2. Verdenskrig. Han vendte uskadt hjem og med en stor respekt for livet, og han følte nu, at hans fremtid lå i USA, hvor han som 21-årig emigrerede til i begyndelsen af 1950’erne. Efter nogle års ansættelse i forskellige forretningsforetagender, startede han sit eget firma. Han havde set en stigende efterspørgsel på afrikansk kaffe og etablerede derfor sin egen import. 

Han havde et naturlig talent for handel, og han havde fået en stor venneskare i det internationale jetset i New York, da et helt nyt kapitel i hans liv startede. Faderen døde og efterlod ham en vingård i Bouleuse i Champagne. Som livslang Champagne-nyder besluttede Nicolas Feuillatte sig til, selv at blive Champagne-producent, og ikke blot være leverandør af druerne til de store Champagnehuse, som hans far havde været.

Han skabte Réserve Particulière i 1978, og som navnet antyder, var den kun reserveret til vennerne, der på det tidspunkt omfattede celebre personligheder, så som Jackie Onassis, Shirley MacLaine og Lauren Bacall, der alle blev ambassadører og gjorde den til jetsetternes Champagne. Succesen bredte sig fra indercirklen, og flere og flere fik øjnene op for den nye Champagne, der snart blev det hurtigst voksende Champagnemærke, og er i dag det mest sælgende Champagnemærke i Frankrig.

Vi smager følgende Champagner. 

Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min.10 solgte billetter. Husk at medbringe kvitteringen, da den gælder som billet ved indgangen. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
torsdag, 27. december 2018
Kl. 15:00 - 17:00
499,-