Indkøbskurv
Kurven er tom
De lette røde - 4 vine, der kan udfordre Pinot Noir

De lette røde - 4 vine, der kan udfordre Pinot Noir


Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 6. marts 2020
Kl. 17:00 - 19:00
299,-

Vi er inde i en periode, hvor tendensen går mod lettere rødvin, og hvor specielt Pinot Noir er blevet populær. Det er alt lige fra de frugtige og til de mere lette, spinkle og syreprægede rødvine, der drikkes.

Derfor har vi valgt at afholde en spændende smagning, hvor vi går lidt i dybden med de lette vine, og udfordrer 4 forskellige Pinot Noir vine fra forskellige steder i verden op imod 4 andre lette røde - som ikke har noget som helst med Pinot Noir at gøre. 

På aftenen smager vi 4 vine i nogenlunde samme prisleje op imod 4 forskellige Pinot Noir. Vi snakker os lidt frem til en konklusion til sidst, hvor hver deltager vurderer,hvorvidt de mener, at Pinot Noir druen kan udfordres, når vi blot har lyst til et let og frisk glas køligt rødvin. 

Aftenens program: 

Smagningen foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts vinforretning på Skovvejen og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

NB. Smagningen vil foregå på dansk.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og dejligt koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt pr. mail.

Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 6. marts 2020
Kl. 17:00 - 19:00
299,-