Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Det bedste af Sydafrika

Det bedste af Sydafrika


Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 31. januar 2020
Kl. 17:00 - 19:00
399,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

For blot få år siden var sydafrikanske vine nogle af de mest populære vine blandt danskerne. Desværre er de ellers så yndede og flotte vine fra Sydafrika i dag sværere at sælge, da efterspørgslen nu henvender sig mere mod vine fra andre lande. 

Vi vil med denne uformelle smagning gerne give et par fantastiske bud på, hvorfor vinene fra Sydafrika ikke bare skal gå i glemmebogen. Mens vi hører nogle af de spændende historier bag vinhusene herunder, skal vi smage på noget af det bedste sydafrikanske vin. 

DE WETSHOF ESTATE - ROBERTSON
Danie De Wet blev i 2016 hædret med den højeste udmærkelse i Sydafrika, nemlig 1659 Award, med ordene: ”En sand pioner, passioneret vinproducent, en som revolutionerede den sydafrikanske vinfremstilling med hensyn til plantemateriale og kvaliteten af de færdige vine”. Vinhuset er især kendt for deres Chardonnay-vine, hvilket til dels skyldes, at Danie de Wet startede sin karriere i Bourgogne hos Louis Latour. Han fik opbygget et indgående kendskab og viden om Chardonnay, og han var den første, der plantede Chardonnay i begyndelse af 1980’ernes Sydafrika. I dag er det hans to sønner, der driver vinhuset efter regler fra SWSA - Sustainable Wine South Africa - det vil sige, at der bl.a. tages hensyn til miljø og arbejdsforhold.

BEYERSKLOOF - STELLENBOSCH
”The King of Pinotage”. Således kaldes Beyers Truter, den dygtige Winemaker og medejer af det sydafrikanske vinhus Beyerskloof, der er uddannet vinmager fra Stellenbosch i 1978. Hans passion for den særegne, sydafrikanske krydsning af Cinsault (kaldet Hermitage i Sydafrika) og den verdensberømte Pinot Noir, tilsammen PINOTAGE har betydet utallige lokale og internationale priser og præmier. Truter selv, som også er grundlægger af “The Pinotage Association”, fremfører dog selv stædigt, at al æren er “Guds Vilje”.

CAPE WINEMAKERS GUILD
De vine, som bliver solgt på Cape Winemakers Guild Auction, er unikke vine, som kun produceres i meget små mængder: 300-600 flasker. Indtægterne fra auktionen går til uddannelse af unge Winemakers.

Helt ekstraordinært smager vi til denne smagning følgende vine: 

Smagningen foregår i vores smukke lokaler på Skovvejen og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail. Smagningen vil foregå på dansk.

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 31. januar 2020
Kl. 17:00 - 19:00
399,-