Indkøbskurv
Kurven er tom
Dining on Wheels til Folkemødet på Bornholm 14. juni til 17. juni

Dining on Wheels til Folkemødet på Bornholm 14. juni til 17. juni


Bornholm, Allinge
torsdag, 14. juni 2018 - søndag, 17. juni 2018
Kl. 00:00
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

Når Folkemødet 2018 går i luften i Allinge bliver det med ekstra kul på det fælles aftenprogram, som gæsterne sidste år tog til sig som en stor succes. Det lover Folkemødets program- og kommunikationschef Katrine Nielsen.

Book din menu allerede nu i Dining on Wheels »

Folkemødets aftenprogram på Hovedscenen bliver stort og med noget for alle, lover Foreningen Folkemødet. Folkemødegæsterne får både fest, film, debat og fodbold.

”De stemningsfulde aftener med fest og fællesskab på Hovedscenen er kommet for at blive. I år er der fælles aftenprogram på Folkemødets Hovedscene hver aften fra kl. 19.30, når dagens sidste partileder har talt,” siger hun.

Magtens Korridorer og fodboldfest

Folkemødet rammes i år af VM i fodbold, når Danmark spiller mod Peru lørdag aften.

”Det har ikke så meget med politik og samfund at gøre, men det bærer vi over med. Sådan en aften er også bare fællesskab for fuld udblæsning,” siger Katrine Nielsen.

Det musikalske hovednavn er i år lagt fredag aften og bliver bandet Magtens Korridorer med den karismatiske Johan Olsen i forgrunden.

”Det er en klassiker på den danske rock-scene – poetisk guitarrock med en masse på hjerte, som klæder Folkemødet rigtig flot. Vi glæder os meget til at give scenen til Magtens Korridorer fredag aften,” siger programchefen.

Dansefilm for nostalgikere

Torsdag aften slutter også med musik, men denne gang på film, når Cinemateket og Folkemødet sammen præsenterer bandet Talking Heads’ danseglade koncertfilm ”Stop Making Sense”, som er blevet kaldt ’verdens bedste koncertfilm’.

”Der inviterer vi til Open Air, så tag et tæppe i tasken og en ven under armen og nyd en hyggelig sommeraften på Folkemødet i Allinge,” lyder invitationen fra Katrine Nielsen.

Book din menu allerede nu i Dining on Wheels »

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Bornholm, Allinge
torsdag, 14. juni 2018 - søndag, 17. juni 2018
Kl. 00:00