Indkøbskurv
Kurven er tom
Find din julevin til anden/flæskestegen/gåsen

Find din julevin til anden/flæskestegen/gåsen


Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 6. december 2019
Kl. 17:00 - 19:00
399,-

Mangler du at finde julevinen, der passer lige til din smag? Vinene, der bliver drukket i dag, er mere varierede i både farve og stil. Vigtigst af alt er, at vinene gerne må have en god portion frugt til det søde tilbehør, lidt fylde og kraft, der kan klare den intense mad og gerne lidt syre eller alkohol, som kan rense ganen efter det fede i julemaden. 

Mangler du at finde julevinen, der passer lige til din smag? 
Vinene, der bliver drukket i dag, er mere varierede i både farve og stil. Vigtigst af alt er, at vinene gerne må have en god portion frugt til det søde tilbehør, lidt fylde og kraft, der kan klare den intense mad og gerne lidt syre eller alkohol, som kan rense ganen efter det fede i julemaden. 

Her får du 8 gode bud på en julevin, som kan passe til middagen juleaften. Vinene er meget forskellige i stil og udtryk og kan alle passe til julemaden, alt efter hvad man serverer og synes om.
Vi giver denne aften gode råd til hvilken vin, du skal vælge, hvad enten der serveres and, flæskesteg eller gås. 

Måske trænger du til at blive udfordret og prøve noget nyt eller blot få lidt inspiration? :-) Denne aften skal vi smage på disse skønne vine:

Smagningen foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts vinforretning på Skovvejen og afholdes af vores dygtige vinkonsulent. NB. Smagningen vil foregå på dansk.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail.

Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 6. december 2019
Kl. 17:00 - 19:00
399,-