Indkøbskurv
Kurven er tom
Gin & Tonic smagning med danske gins!

Gin & Tonic smagning med danske gins!


Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 1. maj 2020
Kl. 17:00 - 19:00
349,-

Få en fantastisk Gin & Tonic-oplevelse med 7 forskellige danske gins! 

Vi er vilde med danske gins - i alle mulige forskellige smagsvarianter. Danmark kan faktisk prale af over 30 gin-destillerier, og de danske gin-producenter har en kreativitet og nysgerrighed, der uden tvivl kan måle sig med de største på det internationale gin-marked. Med denne smagning af spændende, danske gins får du en sublim introduktion til, hvad gin også kan være. Dermed bliver du klædt på til selv at finde frem til din foretrukne Gin & Tonic.

Du bliver præsenteret for en række af vores danske favoritter, lige fra de populære klassikere til gin, der udfordrer og overrasker dine smagsløg og sætter fokus på de forskellige duft- og smagsprofiler. 

Når de forskellige gins er smagt og præsenteret, får de selskab af Syndrom Tonics og tilhørende garnish og pynt, der tilsammen skaber den ultimative Gin & Tonic-drink.

Kom op oplev følgende:

Tonic's:

Smagningen foregår i vores smukke lokaler på Skovvejen og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail. Smagningen vil foregå på dansk.

Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 1. maj 2020
Kl. 17:00 - 19:00
349,-