Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Kend din drue, Grenache

Kend din drue, Grenache


Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 22. februar 2019
Kl. 17:00 - 19:00
299,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

Grenache var i slutningen af 1900-tallet den anden mest plantede sort i verden. Den findes under et utal af synonymer, alt efter hvor i verden den er plantet. Efter årtusindeskiftet er dens dominans blevet nedtonet af Merlot og Cabernet Sauvignon, som har vundet stigende popularitet. Oprindeligt var den mest udbredt i Spanien under synonymet Garnacha, men store dele af vinstokkene er blevet revet op gennem 80'erne, så det i dag er Frankrig, der har flest plantede Grenache-vinstokke.

Smagen af Grenache

Grenache er karakteriseret ved en usædvanlig kombination af lys farve og høj alkohol. Den har en sød og frugtig smag med et urtepræg. Den er meget udbredt i Nordspanien, hvor smagen er fyldt med urter, timian og lavendel. På grund af den lyse farve benyttes den ofte til fremstilling af rosévin, men dens force er rødvin.

Vi smager følgende vine:

Smagningen foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts vinforretning på Skovvejen og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

NB. Smagningen vil foregå på dansk.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail. 

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 22. februar 2019
Kl. 17:00 - 19:00
299,-