Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Grundskole i vin

Grundskole i vin


Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
torsdag, 16. januar 2020
Kl. 17:00 - 19:00
399,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

Nogle siger, at når først man har kastet sig lidenskabeligt over vin, bliver man aldrig rigtig færdig.

Der er altid nyt at lære, og vinverdenen forandres konstant. Men vinens verden er også fuld af mange fagudtryk og forskellige regler og navne, der kan være svære at forstå. Sikkert er det, at vin er en smagssag, og det vigtigste er at finde frem til det, man godt kan lide. Vin er med andre ord subjektivt.

Til ”Grundskole” smager vi på vine, der hver især kan give dig et godt eksempel på nogle typiske og grundlæggende karaktertræk. Du får grundlæggende basisviden om druer, om lande og om typer. Du vil også lære smageteknikker, samt hvordan du vurderer den enkelte vin. Når du har det, er du godt klædt på til at undgå fejlkøb og dårlige vinoplevelser næste gang, du skal vælge vin.

​Denne aften skal vi smage:

Smagningen foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts historiske vinforretning på Gl. Mønt og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

NB. Smagningen vil foregår på dansk.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail.

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
torsdag, 16. januar 2020
Kl. 17:00 - 19:00
399,-