Indkøbskurv
Kurven er tom
Grundskole i vin Vol. 2

Grundskole i vin Vol. 2


Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
torsdag, 16. maj 2019
Kl. 17:00 - 19:00
499,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

Nogen siger, at når først man har kastet sig lidenskabeligt over vin, bliver man aldrig rigtig færdig.

Der er altid nyt at lære og vinverdenen forandres konstant. Men vinens verden er også fuld af mange fagudtryk og forskellige regler og navne der kan være svære at forstå. Men sikkert er det, at vin er en smagssag og det vigtigste er at finde frem til det man godt kan lide. Vin er med andre ord subjektivt.

Til ”Grundskole Vol. 2” træder vi et skridt længere ind i vinens uendelige univers, vi vil bevidst beskæftige os med de knap så kendte områder, "blends" eller druer. Derudover vil vi tale mere "terroir" og vinificering end til vores "Grundskole Vol. 1 smagning". Dette smagning er ideel hvis du har været til nolge af vores andre vinsmagning eller hvis du kender lidt til de basale begreber indenfor vin. Men alle er velkommen! 

​Denne aften skal vi smage:

Smagningen foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts historiske vinforretning på Gl. Mønt og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

NB. Smagningen vil foregår på dansk.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail. 

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
torsdag, 16. maj 2019
Kl. 17:00 - 19:00
499,-