Indkøbskurv
Kurven er tom
Grundskole i vin Vol. 2

Grundskole i vin Vol. 2


Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
torsdag, 24. oktober 2019
Kl. 17:00 - 19:00
499,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

Nogle siger, at når først man har kastet sig lidenskabeligt over vin, bliver man aldrig rigtig færdig.

Der er altid nyt at lære, og vinverdenen forandres konstant. Men vinens verden er også fuld af mange fagudtryk og forskellige regler og navne, der kan være svære at forstå. Sikkert er det, at vin er en smagssag, og det vigtigste er at finde frem til det, man godt kan lide. Vin er med andre ord subjektivt.

Til ”Grundskole Vol. 2” træder vi et skridt længere ind i vinens uendelige univers, og vi vil bevidst beskæftige os med de knap så kendte områder, "blends" eller druer. Desuden vil vi tale mere "terroir" og vinificering end til vores "Grundskole Vol. 1 smagning". Denne smagning er ideel, hvis du har været til nogle af vores andre vinsmagninger, eller hvis du kender lidt til de basale begreber inden for vin. Men alle er velkomne! 

​Denne aften skal vi smage:

Smagningen foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts historiske vinforretning på Gl. Mønt og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

NB. Smagningen vil foregå på dansk.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail. 

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
torsdag, 24. oktober 2019
Kl. 17:00 - 19:00
499,-