Indkøbskurv
Kurven er tom
Jazz & Vin

Jazz & Vin


Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
lørdag, 5. december 2020
Kl. 15:00 - 17:00
Gratis
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

Er desværre aflyst.

Kom forbi Gammel Mønt og nyd lækker jazz, mens du læner dig tilbage med et godt glas vin. Vi har inviteret Grammofon Duo til at fylde vores smukke lokaler med sprøde toner. På Gammel Mønt har vi en masse forskellige, hyggelige kroge, hvor du kan nyde et glas vin eller to og købe en lækker snack til.

Grammofon Duo består af guitarist Jakob Frandsen og saxofonist Niels Oldin. Duoen har eksisteret siden 2003 og er kendt for deres legende, melodiske og inviterende lyd inspireret af bossa og tango, som giver en energisk lethed og et varmt udtryk. Repertoiret er egne kompositioner blandet med fortolkninger af standarder fra den amerikanske sangskat.

Arrangementet er gratis, så kom endelig forbi og benyt muligheden for at sætte dig ned med et lækkert lørdagsglas, når du besøger vores butik. Vinen købes i vinbaren, men vi har mange hyggelige kroge rundt omkring i huset, hvor man kan sidde.

Vi efterlever myndighedernes restriktioner og anbefalinger og følger Horestas retningslinjer for "Safe to visit". Derfor har vi et begrænset antal pladser. Alle gæster og ansatte skal bære mundbind, når de går og står, og vi dækker op, så du sidder sammen med dem, du har købt billet sammen med. Alle retningslinjer for afstand og kvadratmeter pr. person overholdes naturligvis også.

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
lørdag, 5. december 2020
Kl. 15:00 - 17:00
Gratis