Smagning København Cru Beaujolais Smagning med Château Des Jacques

Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K

Tirsdag, 27. August 2024

Kl. 17:00 - 19:00

Er du fan af kvalitets-Gamay? Så hop med på Beaujolais-bølgen i denne smagning, hvor vi får fint besøg af fantastiske Chãteau des Jacques. Vi smager på lagringsværdige vinskatte fra udvalgte Crus, hentet op fra ejendommens kældre, og får ekspert råd fra Vincent Delcier.

Læs mere

Er du fan af kvalitets-Gamay? Så hop med på Beaujolais-bølgen i denne smagning, hvor vi får fint besøg af fantastiske Chãteau des Jacques. Vi smager på lagringsværdige vinskatte fra udvalgte Crus, hentet op fra ejendommens kældre, og får ekspert råd fra Vincent Delcier.

Læs mere
  Cru Beaujolais Smagning med Château Des Jacques
  399
  kr.

  Beskrivelse

  Vidste du, at der syd for Bourgogne i de granitholdige jorde i Beaujolais skabes rødvine af samme kaliber som Bourgogne, men til en langt mere overkommelig pris? Og nej, vi taler ikke om Beaujolais Nouveau – vi taler om de lækre, komplekse og elegante rødvine fra de 10 Cru-områderne i Beaujolais, som ligesom al god rødvin har et langt liv foran sig (hvis man kan lade dem ligge i kælderen, selvfølgelig).

  Denne aften får vi fint besøg af Vincent Delcher fra Château des Jacques og Maison Louis Jadot som vil præsentere lækre vine med lidt alder fra Château Des Jacques kælder.

  Château des Jacques er beliggende i Moulin-à-Vent, også kendt som ’Kongen af Cru’erne’. Her skaber man vine på burgundisk manér. Hos Château des Jacques trylles der med egetræsfade i kælderen, hvilker ilter vinen, og blødgøre den lidt tanniske og strukturerede Gamay-drue. Kælderarbejdet giver vinen fornem kompleksitet og et stort lagringspotentiale til følge.

  Vi har fået en levering direkte fra Château des Jacques’ kælder og under denne smagning, smager vi vine fra 2 af de 10 Cru-områderne i Beaujolais - Morgon og Moulin-à-Vent. Smagningen er opbygget i flights, hvor man smager en yngre årgang op mod en ældre fra den samme mark. Vi går i dybden med hvad de forskellige Cru’er kan, og måden de udvikler sig på. Vi glæder os til at fordybe os i den magiske verden af Beaujolais

  Glæd jer til at smage:

  • Morgon - Côte du Py 2020 Magnum
  • Morgon - Côte du Py 2017 Magnum
  • Moulin-à-Vent - Clos de Rochegrès 2020 Magnum
  • Moulin-à-Vent - Clos de Rochegrès 2017 Magnum
  • Moulin-à-Vent - Clos du Grand Carquelin 2020 Magnum
  • Moulin-à-Vent - Clos du Grand Carquelin 2017 Magnum

  Smagningen foregår i Kjær & Sommerfeldt smukke lokaler og afholdes af Vincent Delcher fra Château des Jacques og Maison Louis Jadot.

  NB: Smagningen vil foregå på engelsk.

  Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. ​

  Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail.

  Billetten kan ikke refunderes/byttes.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt