Smagning København K&S Live Event i København: Bourgognesmagning

Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K

Mandag, 30. Oktober 2023

Kl. 18:30 - 20:30

Kom og hver med når vi holder vores første åbne K&S Live smagning. Vi sender Live direkte fra smagelokalerne på Gammel Mønt 4 i København, hvor du kan være med og smage på 6 fantastiske Bourgogne vine.

Læs mere

Kom og hver med når vi holder vores første åbne K&S Live smagning. Vi sender Live direkte fra smagelokalerne på Gammel Mønt 4 i København, hvor du kan være med og smage på 6 fantastiske Bourgogne vine.

Læs mere
  K&S Live Event i København: Bourgognesmagning
  399
  kr.

  Beskrivelse

  Smagningen foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts vinforretning på Gammel Mønt 4 og afholdes af vores faste vært på K&S Live, Mads Eklund.
   
  Vi håber at møde mange af vores lokale seere fra København og omegn - og få en fantastisk aften sammen, hvor vi kan dele vores passion for vin.
   
  Mads Eklund kommer til at gøre dig klogere på de udsøgte vine fra Bourgogne i Frankrig. Du kommer til at se med bag kulissen i vores populære liveshows og kommer undervejs til at smage på de 6 vine, som Mads taler om på Live’en.
   
  Arrangementet starter kl. 18:30 med et glas velkomstbobler – og fra kl. 19:00 sender vi Live, som vi plejer, men hvor vi har dig og resten af publikummet med i lokalet – som kan stille spørgsmål under showet. Publikummet bliver ikke vist under udsendelsen.
   
  Under smagningen kommer du bl.a. til at smage særdeles gode vine fra de anerkendte Bourgogne vinhuse Maison Louis Jadot og Albert Sounit. 
   
  Under Live’en skal du være opmærksom på, at man ikke kan tale højt sammen med de andre gæster, så vi sikrer en god lyd hjemme i stuerne.
   
  Smagningen vil foregå på dansk og til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand.
   
  Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.
   
  Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt,
  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt