Smagning København Smagning med Kult-huset Brovia 27/10

Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K

Fredag, 27. Oktober 2023

Kl. 17:00 - 19:00

Oplev hvordan det internationale anerkendte Piemonte vinhus Brovia formår at kombinere italienske traditioner med moderne initiativer og bæredygtighed.

Læs mere

Oplev hvordan det internationale anerkendte Piemonte vinhus Brovia formår at kombinere italienske traditioner med moderne initiativer og bæredygtighed.

Læs mere
  Smagning med Kult-huset Brovia 27/10
  499
  kr.

  Beskrivelse

  Huset Brovia har solgt vin i eget navn siden år 1953, men familiens arbejde med vin startede allerede i 1863. I dag står en af de to oprindelige vinmageres døtre, Elena og Christina samt Elenas mand Alex Sanchez, for driften af vingården.

  Trioen viser gang på gang at de formår at lave nogle af de mest elegante og komplekse vine i området. De er internationalt kendte og elskede, hvilket har givet Brovia noget nær kultstatus indenfor piemontesiske vinhuse.

  Selvom Brovia producere vine med stor respekt for tradition og terrior, er de ligeledes fokuserede på bæredygtighed. Dette afspejles både i deres certificerede økologiske marker, brug af solenergi og fokus på biodiversitet. Udover dette, dyrker de også menneskelig bæredygtighed, som kommer til udtryk i interne politikker.

  Til smagningen vil du opleve hvordan Brovias identitet udtrykkes gennem druer som Arneis, Barbera og selvfølgelig den klassiske Nebbiolo.

  Glæd jer til at smage:

  • Brovia - Roero Arneis, Piemonte 2022
  • Brovia - Barbera d'Alba - Sori del Drago, Piemonte 2021
  • Brovia - Dolcetto d'Alba - Vignavillej, Piemonte 2021
  • Brovia - Nebbiolo d'Alba - Piemonte 2020
  • Brovia - Barolo, Piemonte 2018
  • Brovia - Barolo - Rocche di Castiglione, Piemonte 2019

  Smagningen foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts vinforretning på Gammel Mønt 4 og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

  NB. Smagningen vil foregå på dansk.

  Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter.

  Billetten kan ikke refunderes/byttes. Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt