Smagning København Stor hvid Bourgognesmagning i København 11/10

Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K

Fredag, 11. Oktober 2024

Kl. 17:00 - 19:00

En aften i selskab med eksklusive hvidvine fra Bourgogne. Vi smager på skønne vine fra berømte kommuner som Meursault og Chassagne-Montrachet, samt skjulte perler fra Auxey Duresses og Montagny.

Læs mere

En aften i selskab med eksklusive hvidvine fra Bourgogne. Vi smager på skønne vine fra berømte kommuner som Meursault og Chassagne-Montrachet, samt skjulte perler fra Auxey Duresses og Montagny.

Læs mere
  Stor hvid Bourgognesmagning i København 11/10
  699
  kr.

  Beskrivelse

  Hvor skabes verdens bedste hvidvine? Man fristes til at sige Bourgogne, hvor navne som Chassagne-Montrachet, Meursault og Montagny er forbundet med de mest fortryllende vinoplevelser.

  Er du selv en stor tilhænger af hvid Bourgogne? Så er denne smagning lige noget for dig. I denne smagning åbner vi ekstraordinære vine fra nogle af de bedste hvidvinsområder i Bourgogne. Vi smager på udsøgte vine fra kendte appellationer som Chassagne-Montrachet, Meursault og Pouilly-Fuissé, samt mindre kendte (og stærkt undervurderede) områder som Auxey-Duresses og Montagny.

  Foruden kendte navne som Louis Jadot og Albert Sounit, så smager vi også vine fra historiske huse som Clos Du Moulin Aux Moines, Pieur Brunet og J.A. Ferret.

  Bourgogne er kendt for sin kalkholdige jordbund og relativt kølige klima, som er ideelle betingelser for at Chardonnay-druen stortrives. Vinene karakteriseres med enestående mineralitet, dybde og en kompleksitet uden sidestykke.

  Desuden har Bourgogne en lang historie og dybt rodfæstede traditioner for vinfremstilling, som resulterer i exceptionel kvalitet og karakter. Vinene er kendt for deres balancerede syre, elegante struktur og lagringspotentiale, hvilket gør hvid Bourgogne til reference punktet for Chardonnay blandt vinelskere verden over.

  Glæd jer til at smage:

  • Domaine J.A. Ferret Pouilly-Fuissé 2021
  • Francois Millet Montagny 1. Cru - Les Chaniots 2020
  • Clos Du Moulin Aux Moines Auxey-Duresses Blanc 2022
  • Prieur-Brunet  Meursault - Les Forges 2022
  • Jadot Chassagne-Montrachet 2022
  • Maison Albert Sounit Montagny 1. Cru - Vignes de 1928 2021

  Smagningen foregår i Kjær & Sommerfeldt smukke lokaler og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

  NB: Smagningen vil foregå på dansk.

  Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. ​

  Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail.

  Billetten kan ikke refunderes/byttes. 

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt