Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Grundskole i vin hos Kjær & Sommerfeldt

Grundskole i vin hos Kjær & Sommerfeldt


Kjær & Sommerfeldt, , Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
torsdag, 17. marts 2022
Kl. 17:00 - 19:00
399,-

Det siges, at har man først kastet sig lidenskabeligt over vin, bliver man aldrig rigtig færdig.

Der er altid nyt at lære, og vinverdenen forandres konstant. Men vinens verden er også fuld af mange fagudtryk og forskellige regler og navne, der kan være svære at forstå. Sikkert er det dog, at vin er en smagssag, og det vigtigste er at finde frem til det, man selv godt kan lide. Vin er med andre ord subjektivt.

Til ”Grundskole” smager vi på vine, der hver især kan give dig et godt eksempel på nogle typiske og grundlæggende karaktertræk. Du får grundlæggende basisviden om druer, om lande, om de mest klassiske områder samt vintyper. Du vil også lære smageteknikker, og hvordan du vurderer den enkelte vin.

Når du har dette på plads, er du godt klædt på til at undgå fejlkøb og dårlige vinoplevelser, næste gang du skal vælge vin.
Du vil under en Grundskole i vin, hos Kjær & Sommerfeldt komme igennem en række særligt udvalgte vine, som hver især repræsenterer et klassisk udtryk for druen eller området vinen stammer fra.

Der vil i løbet af aftenen blive smagt på en Champagne, en aromatisk og frisk hvidvin, en fadlagret Chardonnay, en Pinot Noir, en Sangiovese samt en klassisk mere kraftig rødvin.

Smagningen foregår i vores smukke lokaler på Skovvejen og afholdes af vores dygtige vinkonsulent. NB. Smagningen vil foregå på dansk.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. ​Billetten kan ikke refunderes/byttes, med mindre smagningen aflyses grundet for få tilmeldte. Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail. Smagningen vil foregå på dansk.

Kjær & Sommerfeldt, , Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
torsdag, 17. marts 2022
Kl. 17:00 - 19:00
399,-