Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
New Zealandsk smagning

New Zealandsk smagning


Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
torsdag, 10. oktober 2019
Kl. 17:00 - 19:00
349,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

De newzealandske vinmarker nyder godt af et maritimt klima, der gør somrene køligere og vintrene mildere, end hvad man ellers forventer på disse breddegrader. Mindst lige så vigtigt er det, at nætterne om sommeren er kølige, selv på varme sommerdage. Temperaturen svinger derfor meget fra dag til nat, hvilket er essentielt for at bevare frugten og syren i druerne. Altså et klima, der i store træk mere minder mere om det vi finder i Europa, end det vi finder i Australien. Tilsammen skaber det fuldmodne druer, der stadig er rig på frugt og syre.

De absolut største druesorter er Sauvignon Blanc, for det hvide, og Pinot Noir for de røde. Det er også de to vine de fleste forbinder med New Zealand. De to druer står tilsammen for omkring 60% af al landets vin. Vi smager også vine på Riesling og Chardonnay.

Vinene kommer fra tre vinhuse. Sherwood repræsenterer det klassiske newzealanske udtryk, og Clos Henri som er fransk-ejet og derfor skaber fransk inspirerede vine. Vi slutter smagningen af på Prophet's Rock topvin fra Central Otago, som er noget af det største Pinot Noir, man kan få fra New Zealand! 

Denne aften smager vi følgende vine.

Smagningen foregår i vores smukke lokaler på Skovvejen og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

NB. Smagningen vil foregår på dansk.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail.

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
torsdag, 10. oktober 2019
Kl. 17:00 - 19:00
349,-