Smagning Odense 12/4 Eksklusiv rød Bourgogne smagning i Odense

Fisketorvet 8, 5000 Odense

Fredag, 12. April 2024

Kl. 17:00 - 19:00

Mange genkender dette udsagn "Man vender altid tilbage til Bourgogne". For Bourgognes terrior og kompleksitet skaber nogle helt unikke vine, som man ikke kan finde andre steder i verden.

Læs mere

Mange genkender dette udsagn "Man vender altid tilbage til Bourgogne". For Bourgognes terrior og kompleksitet skaber nogle helt unikke vine, som man ikke kan finde andre steder i verden.

Læs mere
  12/4 Eksklusiv rød Bourgogne smagning i Odense
  549
  kr.

  Beskrivelse

  Til denne smagning udforsker vi Pinot Noir druens udtryk på en rejse fra de svært undervurderede vine i Côte Chalonnaise i syd, til de berømte, nærmest mytiske Côte de Nuits vine i nord. Vi smager vine fra anerkendte områder som Chambolle-Musigny, Morey-Saint-Denis og Santenay.

  Til denne smagning smager vi vine fra tre forskellige vinhuse. Maison Albert Sounit har til huse i den mere end 150 år gamle vinejendom i Rully i Côte Chalonnaise, hvis smukke vinkældre danner rammer for produktion af rødvine, hvidvine og Crémants de Bourgogne. Bourgogne-pioneren, Knud Kjellerup, som overtog huset i 1993, har i dag givet faklen videre til Søren Nørbjerg, der ihærdigt bestræber sig på at sætte nye standarder for kvalitet hos dette historiske vinhus.

  Maison Louis Jadot med adresse i Beaune er blandt de mest velrenommerede franske vinhuse i Bourgogne. Især deres vin fra Beaune, hjertet af Bourgogne, skaber stor begejstring hos Bourgogne-entusiaster verden over. Louis Jadot har en lang historie, der går helt tilbage til 1859.

  Efter 10 års samarbejde med sin far, har Virgile Lignier siden 2010 selvstændigt drevet ejendommen Lignier-Michelot i Côte de Nuits. Virgile har formået at løfte kvaliteten af vinene til et niveau, så de i dag regnes blandt appellationens bedste – i selskab med navne som Dujac, Ponsot og Clos de Tart. Ejendommen blev etableret i 1999, men Lignier-familien, der står bag, har ejet vinmarker omkring Morey-Saint-Denis, i Côte de Nuits igennem flere generationer.

  Denne aften skal vi smage:

  • Maison Albert Sounit Rully Rouge - Le Bas des Chênes 2020
  • Maison Albert Sounit Mercurey 1. Cru - Clos des Montaigus 2021
  • Maison Louis Jadot Chorey-les-Beaune Rouge 2021
  • Maison Louis Jadot  Santenay 1. Cru - Clos Rousseau 2015
  • Domaine Lignier-Michelot Morey-Saint-Denis - En la Rue de Vergy 2020
  • Domaine Lignier-Michelot Chambolle-Musigny - Vieilles Vignes 2021

  Smagningen foregår i Kjær & Sommerfeldts smukke lokaler, og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

  NB. Smagningen vil foregå på dansk.

  Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes, medmindre smagningen aflyses grundet for få tilmeldte.

  Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt