Smagning Odense 3/4 Oplev Au Bon Climat med winemaker Jim Adelman

Fisketorvet 8, 5000 Odense

Onsdag, 3. April 2024

Kl. 17:00 - 19:00

Au Bon Climat står i dag som en af Californiens mest legendariske producenter af Chardonnay og Pinot Noir. Vi havde også sidste år besøg fra Jim Adelman og pladserne til smagningerne blev revet væk.

Læs mere

Au Bon Climat står i dag som en af Californiens mest legendariske producenter af Chardonnay og Pinot Noir. Vi havde også sidste år besøg fra Jim Adelman og pladserne til smagningerne blev revet væk.

Læs mere
  3/4 Oplev Au Bon Climat med winemaker Jim Adelman
  499
  kr.

  Beskrivelse

  Grundlagt i 1982 af den karismatiske Jim Clendenen, så har Au Bon Climat fortsat en fortjent plads i det øverste kvalitetslag af californisk vin. Au Bon Climat laver nogle af de mest elegante og rene vine med tydelige burgundiske tendenser. Selvom Robert Parker dikterede tungere og mere koncentrerede vine, så stod Clendenen fast i sin tilgang igennem hele 90’erne og 00’erne. Urokkelige Clendenen fortsatte med at lave sine elegante og terroir-drevne vine, der var kraftigt inspirerede af sine kærlighed til Bourgogne.

  Siden starten af 90’erne har Jim Adelman været med ombord som vinmager, og meget få ting har ændret sig igennem årene. Der gik et chok igennem hele vinverdenen, da nyheden om at Jim Clendenen var gået bort kom i maj 2021. En af vinbranchen allerstørste personligheder var gået bort, men han havde afgivet et enormt aftryk med hans 40 år i front for Au Bon Climat. Datteren Isabelle og sønnen Knox driver i dag Au Bon Climat videre, og med Jim Adelman ved roret som winemaker, laves der fantastiske vine, der opretholder den høje kvalitet.

  Vi havde også sidste år besøg fra Jim Adelman og pladserne til smagningerne blev revet væk. Jim havde generelt nogle fantastiske dage i Danmark, og derfor var det ikke svært at overtale ham til komme igen i år og præsentere de fantastiske vine fra en Californiens fineste adresser. Kom med til en enestående mulighed for at smage en stor variation af det bedste, som huset i Santa Barbara kan byde på.

  Denne aften skal vi smage:

  • Au Bon Climat Chardonnay 2022
  • Au Bon Climat Chardonnay - Nuits-Blanches au Bouge 2021
  • Au Bon Climat Pinot Noir - Kjær & Sommerfeldt Edition 2022
  • Au Bon Climat Pinot Noir - La Bauge Au-dessus 2019
  • Au Bon Climat Pinot Noir - Bien Nacido Vineyard 2020
  • Au Bon Climat Pinot Noir - Sanford & Benedict Vineyard 2020

  Smagningen foregår i Kjær & Sommerfeldts smukke lokaler, og afholdes af Jim Adelman.

  NB. Smagningen vil foregå på engelsk.

  Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes, medmindre smagningen aflyses grundet for få tilmeldte.

  Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt