Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Øko, bio og naturvin – hvad er forskellen?

Øko, bio og naturvin – hvad er forskellen?


Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 12. marts 2021
Kl. 17:00 - 19:00
399,-

Vi skal denne aften smage på 8 forskellige vine, som enten er biodynamiske eller høre under termen "naturvin". Men hvad betyder de hver især, og kan vi overhovedet dufte og smage forskel på de forskellige termer? Og hvordan har naturvin fået sit navn?

Ofte tænker og taler vi om at en vin er øko, bio eller naturvin, pga. de ting der foregår i marken, men hvad kan vinmageren egentlig bruge af skjulte teknikker i kælderen, og hvorfor? Hvad nu hvis der er optræk til sygdomme i marken, er det så bare ærgerligt for vinproducenten, og hvor går grænsen for om det er lovligt at sprøjte i marken? Alle de spørgsmål vil vi denne aften give jer svaret på - over 7 dejlige glas vine.

Vi smager følgende vine:

Smagningen foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts vinforretning på Skovvejen og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

NB. Smagningen vil foregå på dansk.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail. 

Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 12. marts 2021
Kl. 17:00 - 19:00
399,-