Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Warre's Portvinssmagning

Warre's Portvinssmagning


Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
torsdag, 25. november 2021
Kl. 17:00 - 19:00
499,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

Vi hylder portvinen med denne smagning, hvor du kan blive klogere på historien bag portvin. Vi gennemgår de klassiske typer: White Port, Ruby, Tawny, Vintage og så skal vi smage på verdens bedste Late Bottled Vintage.

Vi fortæller også historien om det ældste portvinshus Warre’s , som er Kgl. Dansk Hofleverandør og som leverer  Den Kongelige Livgardes helt egen portvin.

Warre’s blev grundlagt for i 1670, og er det ældste af alle britiske portvinshuse. Firmaet var, lige fra begyndelsen, pionerer i fremstilling af portvin. I begyndelsen af det 18. århundrede etablerede de, som de allerførste, deres egne vinkældre i Villa Nova de Gaia. Da William Warre bosatte sig i Oporto i 1729, var han næppe klar over, at hans efterkommere i de følgende århundreder ville hellige sig fremstillingen af portvin – længere end nogen anden britisk portvinsfamilie. William Warre kom hurtigt til at spille en fremtrædende rolle i portvinshandelen. I 1882 ankom skotten Andrew James Symington til Oporto, hvor han hurtigt indgik i et samarbejde med Warre’s, et samarbejde, der fortsatte frem til 1960’erne, hvor Symington overtog virksomheden 100%.

Warre’s råder over nogle af de bedste vinmarker og et af Douros fornemste ”Vinslotte”. Quinta da Cavadinha i Pinhao floddalen er Warre’s stolthed, og en af regionens fineste vingårde.

Vi smager følgende portvine:

  • Warre's, Otima 10 year Tawny, Douro
  • Warre's, Otima 20 year Tawny, Douro
  • Warre's, Otima Colheita, Douro 1995
  • Warre's, Late Bottled Vintage, Douro 2008
  • Warre's, Quinta da Cavadinha 2001
  • Warre's Quinta da Cavadinha 2005
  • Warre's Quinta de Cavadinha 2012

Smagningen foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts historiske vinforretning på Gl. Mønt og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

NB. Smagningen vil foregår på dansk.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail.

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
torsdag, 25. november 2021
Kl. 17:00 - 19:00
499,-