Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Warre’s School of Port

Warre’s School of Port


Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
torsdag, 26. november 2020
Kl. 17:00 - 19:00
399,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

Vær med til at hylde portvinen med denne grundskole i portvin. Portvin er mere populært end nogensinde. Om du er portvinsfanatiker eller livsnyder med hang til de ædle dråber, så har du sikkert allerede smagt nogle af de mange liflige varianter, der findes af denne pragtfulde vintype. 

Har du lyst til at lære mere? Så har du nu muligheden for at blive klogere på alt lige fra historien bag portvin, de forskellige portvinstyper, hvor og hvordan portvin skabes til hvordan du matcher den portugisiske nektar med mad. Vi fortæller også historien om det ældste portvinshus Warre’s, der leverer Den Kongelige Livgardes helt egen portvin som Kgl. Dansk Hofleverandør. 

Vi skal selvfølgelig også stifte bekendtskab med de forskellige typer portvin i glassene. Vi smager de klassiske portvine, så du let kan kende de forskellige stilarter fra hinanden og finde din favorit.

Alle deltagere i Warre's School of Port, får efter smagningen mulighed for at teste sin nye viden med en portvinstest. Når du deltager i testen, er du samtidig med i konkurrencen om en "vindersmagning", hvor du vinder en portvinssmagning til en værdi à 12.000 kr. for 10 personer. 

På aftenen smager vi følgende vine:

Vi smager følgende portvine:

Smagningen foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts historiske vinforretning på Gl. Mønt og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

NB. Smagningen vil foregå på dansk.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail.

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
torsdag, 26. november 2020
Kl. 17:00 - 19:00
399,-