Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Warre's Portvinssmagning

Warre's Portvinssmagning


Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
onsdag, 10. april 2019
Kl. 17:00 - 19:00
399,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

Vi fortæller også historien om det ældste portvinshus Warre’s , som er Kgl. Dansk Hofleverandør og som leverer  Den Kongelige Livgardes helt egen portvin.

Warre’s blev grundlagt for i 1670, og er det ældste af alle britiske portvinshuse. Firmaet var, lige fra begyndelsen, pionerer i fremstilling af portvin. I begyndelsen af det 18. århundrede etablerede de, som de allerførste, deres egne vinkældre i Villa Nova de Gaia. Da William Warre bosatte sig i Oporto i 1729, var han næppe klar over, at hans efterkommere i de følgende århundreder ville hellige sig fremstillingen af portvin – længere end nogen anden britisk portvinsfamilie. William Warre kom hurtigt til at spille en fremtrædende rolle i portvinshandelen. I 1882 ankom skotten Andrew James Symington til Oporto, hvor han hurtigt indgik i et samarbejde med Warre’s, et samarbejde, der fortsatte frem til 1960’erne, hvor Symington overtog virksomheden 100%.

Warre’s råder over nogle af de bedste vinmarker og et af Douros fornemste ”Vinslotte”. Quinta da Cavadinha i Pinhao floddalen er Warre’s stolthed, og en af regionens fineste vingårde.

Vi smager følgende portvine:

Smagningen foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts historiske vinforretning på Gl. Mønt og afholdes af Mariana Botto fra Warre´s.

NB. Smagningen vil foregå på engelsk.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
onsdag, 10. april 2019
Kl. 17:00 - 19:00
399,-