Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Priorat smagning

Priorat smagning


Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 25. juni 2021
Kl. 17:00 - 19:00
399,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

Langt ude på landet syd for Barcelona i Nordspanien, ligger Priorat med sit meget smukke, kuperede landskab og gloende hede temperaturer. Vinene herfra var tidligere meget maskuline, tunge og meget alkoholrige. Stilen er dog skiftet i takt med nye generationer af vinmagere kom til i løbet af 1990’erne. Vinene er dog stadig meget fyldige og har en forholdsvis høj alkoholprocent, men er blevet mere raffinerede og forfinede i smagen end tidligere.

Denne aften skal vi stifte bekendtskab med to af vores bedste producenter fra Priorat.

Legendariske og historiske Scala Dei der uden diskussion hører til blandt Priorats bedste vinhuse, og var det første vinhus, der overhovedet aftappede Priorat-vin i 1974, og ganske enkelt Priorats ældste vinhus grundlagt i 1163.    

Innovative og anmelderroste Gran Clos, der blev etableret i 1995, og var således med i den første bølge af producenter, der med ét bragte Priorat på alle vinelskeres læber.

Vi skal smage følgende vine:

Smagningen foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts vinforretning på Skovvejen og afholdes af en af vores dygtige vinkonsulenter.
 
NB. Smagningen vil foregå på dansk.
 
Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.
 
Vi efterlever myndighedernes restriktioner og anbefalinger og følger Horestas retningslinjer for "Safe to visit". Derfor har vi et begrænset antal pladser. Alle gæster og ansatte skal bære mundbind, når de går og står, og vi dækker op, så du sidder sammen med dem, du har købt billet sammen med. Alle retningslinjer for afstand og kvadratmeter pr. person overholdes naturligvis også.
 
Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail.
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 25. juni 2021
Kl. 17:00 - 19:00
399,-