Indkøbskurv
Kurven er tom
Smagning af Rhône-dalens fantastiske vine

Smagning af Rhône-dalens fantastiske vine


Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
fredag, 14. december 2018
Kl. 17:00 - 19:00
399,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

Michel Chapoutier er blandt de mest anerkendte vinmagere i verden. Siden han overtog familiens vingård i 1990 har hans vine opnået over 500 90+ ratings fra The Wine Advocate og Wine Spectator, samt hele 29 100-points ratings, hvilket er mere end nogen anden vinmager i verden.

Da Chapoutier-familien bosatte sig i Rhône-dalen i 1808, blev de hurtigt et vigtigt navn i det nordlige Rhône, Hermitage, Côte Rôtie, samt det sydlige Châteuneuf-du-Pape.

I dag kombinerer Michel Chapoutier det moderne og det traditionelle på sit korstog for biodynamisk vindyrkning. Han var blandt de første vindyrkere, der konverterede sin ejendom til biodynamisk og kemikaliefri drift.

Michel Chapoutier er mest kendt for sine berømte vine fra det nordlige Rhône. Han har dog også bemærkelsesværdige jordbesiddelser i Châteauneuf-du-Pape. Herfra producerer han to enkeltmarks Châteauneuf-du-Pape vine. Croix de Bois ligger nær Bédarrides i den østlige side af distriktet.

Smageprogram

Smagningen foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts historiske vinforretning på Gl. Mønt og afholdes af én ag vores dygtige vinkonsulenter.

NB. Smagningen vil foregå på dansk.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og dejligt koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt pr. mail. 

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
fredag, 14. december 2018
Kl. 17:00 - 19:00
399,-