Indkøbskurv
Kurven er tom

"Dansker smagning"


Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 14. september 2018
Kl. 17:00 - 19:00
499,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

To danskere, som for alvor er blevet anerkendt på den internationale vinscene. Den ene i Bourgogne og den anden i "Tempranillo-land", nemlig Ribera del Duero. Vi skal denne aften smage os igennem nogle af deres fantastiske vine, og vil komme med lidt historier om, hvordan de hver især er kommet så langt og er blevet anerkendt i vinbranchen. 

Knud Kjellerup, som i dag ejer to vinhuse i Bourgogne Albert Sounit og Domaine Bernollin, begge med beliggenhed i Rully. Her laves der mousserende, hvide og røde, under flere forskellige appellationer. Knud arbejder både med de klassiske druer i Bourgogne, Chardonnay, Pinot Noir, Gamay og Aligoté.

Peter Sissick fik for alvor fodfæste i midten af 90’erne, da han efter et par år på vingården Hacienda Monasterio, købte sin egen vingård – nemlig Dominio de Pingus. Topvinen Pingus, har som en af de meget få vine i verden, fået tildelt de legendariske 100 point af parker i årgangene 2004 og 2012, hvor andre årgange har fået mellem 95-99 point. Dominio Pingus er dog ikke den eneste vingård, hvor Sissick arbejder med vin – på Quinta Sardonia godt 6 km fra hans egen vingård, hjælper han . Vingården er akkurat beliggende udenfor Ribera del Duero regionen, og vinene går derfor under navnet Sardon del Douro, men det mærkes bestemt ikke på kvaliteten!

Vi smager følgende vine:

Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min.10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 14. september 2018
Kl. 17:00 - 19:00
499,-