Indkøbskurv
Kurven er tom
Skal du holde fest? Kom og find de perfekte vine til anledningen

Skal du holde fest? Kom og find de perfekte vine til anledningen


Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
lørdag, 6. april 2019
Kl. 15:00 - 17:00
149,-

Livets store øjeblikke og vigtige begivenheder skal fejres med manér. Planlægger du konfirmation, rund fødselsdag eller en sommerfest? Der er rigeligt at holde styr på under forberedelserne, så lad os hjælpe dig med at finde de lækreste vine til forårets højtider og sommerens store fester.

Uanset hvad der står på menuen, så skal vi nok hjælpe dig med at finde de helt rigtige vine til dine gæster, som passer til dit budget og smag. Vi smager denne eftermiddag et stort udvalg af sprudlende velkomstbobler, friske rosévine og dessertvine, hvidvine til forretten og rødvine til hovedretten.

Kom og bliv inspireret! Du er velkommen til at tage din menu med og få professionel rådgivning til at sætte de helt rigtige vine til menuen.

Der vil være lidt snacks og sodavand til yngre søskende og så bliver der naturligvis serveret friskbagt brød og koldt vand.

Der vil blandt andet være mulighed for at smage følgende: 

Hvidvin

Rosévin

Rødvin:

Apperatif & dessert

Smagningen foregå stående i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts historiske vinforretning på Gl. Mønt og afholdes af vores dygtige vinkonsulenter. Konfirmanden er gratis i følge med forældre, som har købt billet.

Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
lørdag, 6. april 2019
Kl. 15:00 - 17:00
149,-