Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Skibet er ladet med eventyr og fabelagtig vin

Skibet er ladet med eventyr og fabelagtig vin


Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
fredag, 12. november 2021
Kl. 17:30 - 20:30
599,-

”Læn dig tilbage, og tag med til sydens sol og varme”

Sådan lyder opfordringen fra forfatter og foredragsholder Malene Wilken, der fredag den 12. november tager os med på en rejse, der byder på smukke bugter, storslået natur og delikate vinoplevelser. Hør hvordan Malene Wilken og hendes mand gjorde drømme til virkelighed, da de en dag drog afsted på et 2-årigt eventyr til søs.  

Kjær & Sommerfeldt indbyder til et enestående foredrag og smagning i vores eventyrlige lokaler på Gammel Mønt, hvor vi vil lade os inspirere af Malenes fortælling og servere spændende vine fra de middelhavslande, som Malene og hendes familie besøgte på deres rejse.
 
Engang kunne jeg godt tænke mig at rejse jorden rundt
 
Sådan startede eventyret for Malene Wilken og hendes mand, en dag de sad i deres sommerhus og lod drømmene få frit løb. Da beslutningen om rejsen blev taget, havde de hverken båd, opsparing eller tilstrækkelig erfaring til at tage af sted – men det fik de. De fik også to børn, der var henholdsvis 2 og 5 år, da de stævnede ud på den lidt over to år lange rejse, der bragte dem fra København til Middelhavet og retur.

Da familien kom tilbage til Danmark, skrev Malene to anmelderroste bøger om familiens oplevelser. Malene har også holdt et hav af foredrag, hvor hun inspirerer andre til at gøre deres drømme til virkelighed.

En stor del af familiens rejse handlede om at udforske smagene i de områder, rejsen bragte dem til, og derfor kan du til foredraget glæde dig til at opleve et udvalg af de fantastiske vine, Kjær & Sommerfeldt har udvalgt specielt til aftenen ledsaget af lidt lækre snacks.
 
Det fabelagtige vin-program denne aften er:
 
Under foredraget kan du bl.a. glæde dig til at høre om:
 
  • Forberedelserne til en livsforandrende rejse samt de mest fantastiske oplevelser
  • Det kan være en luksus at leve primitivt
  • Friheden ved at have tid til at nyde hver dag
Vi ser frem til en unik aften på Gammel Mønt i selskab med eventyrlystne fortællinger og fabelagtige vine.
 
Arrangementet foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts historiske vinforretning på Gl. Mønt og afholdes af Malene Wilken i samarbejde med vores dygtige vinkonsulent.
 
NB: Smagningen vil foregå på dansk.

Der serveres snacks, friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Billetten kan ikke refunderes/byttes. Bemærk, at smagningen kun gennemføres ved min. 10 solgte billetter. Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail.
 
Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
fredag, 12. november 2021
Kl. 17:30 - 20:30
599,-