Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Smagning med kult-producenten: Terroir al Limit

Smagning med kult-producenten: Terroir al Limit


Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 8. oktober 2021
Kl. 17:00 - 19:00
599,-

Kult-producent, der for alvor har været frontløber i Priorats søgen mod mere friske, kølige og elegante vine.

Grundlagt i 2001 af Dominik Huber og Eben Sadie, der i første omgang købte druer og lavede enkelte fade hos Perez-familien på Martinet i Priorat. I 2003 fik de deres egen lille kælder i Torroja, og i de kommende år blev legendariske vine som Arbossar, Les Manyes og Les Tosses skabt. I 2012 rejser Eben Sadie hjem til Sydafrika på fuld tid og overlader det fulde ansvar på Terroir al Limit til Dominik. Dominik arbejder udelukkende med druer fra økologiske eller biodynamisk dyrkede parceller i Priorat, og hans tilgang i kælderen går mod lysere og mere elegante vine. I dag findes der udelukkende meget gamle egetræsfade i kælderen, og langt de fleste vine lagres udelukkende i amfora af ler eller cement. I 2015 kom første årgang af Terroir Historic-vinene, en fantastisk prisvenlig indgang til Priorat og Terroir al Limits unikke stil.

I 2019 blev de første Terroirs Sense Fronteres-vine frigivet, Dominiks vision om at vise det unikke og lidt køligere terroir i naboområdet Montsant.

Fælles for alle vinene er, at serbiske Tatjana Pecerics er Dominiks højre hånd og har titel som ’Head Winemaker’. Hun frigav i 2020 for første gang en enkelt vin fra hendes eget label Coreografia, der er det mest elegante spanske vin, man kan forstille sig, udelukkende fra gamle biodynamiske parceller i Montsant.

Vi glæder os til denne aften at skænke disse vine for jer:

Smagningen foregår i vores smukke lokaler på Skovvejen og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

NB. Smagningen vil foregå på dansk.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand.

Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail. Smagningen vil foregå på dansk.

Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 8. oktober 2021
Kl. 17:00 - 19:00
599,-