Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Sommerens hyggeligste online vinsmagning

Sommerens hyggeligste online vinsmagning


fredag, 6. august 2021
Kl. 18:30 - 20:00
499,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

Tag med os til en super hyggelig sommersmagning, og smag sommerens favoritvine. Du kan deltage, uanset hvor du er - og du bestemmer selv, hvem du vil invitere med. Smagningen foregår online på Teams. Der bliver masser af mulighed for at stille spørgsmål undervejs, og vi tør godt garantere, at det bliver hyggeligt.

Det eneste, du skal gøre, er at bestille kassen med de 5 lækre vine på forhånd, følge den instruks, der ligger i kassen, og være klar ved skærmen, når vi går live. Så får du en dejlig vinoplevelse sammen med andre vinelskere.

I kassen finder du instruktioner om, hvilke vine der skal på køl inden smagningen samt hvornår de skal åbnes. Og når smagningen begynder, er det bare at læne sig tilbage, nyde en dejlig oplevelse og måske blive en lille smule klogere på vin.

What's not to like?

  • Kassen er egnet til 1-4 deltagere.
  • Undervejs i live smagningen vil der være små "konkurrencer" med flotte præmier.
  • Smagningen er fredag den 6. august kl. 18:30, og varer et par timer.
  • Bestil kassen online senest mandag den 2. august.
  • Du kan også købe kassen i en af vores butikker.

Smagekassen indeholder følgende 5 halvflasker:

½ flaske Albert Sounit, Crémant de Bourgogne - Prestige Brut
Elegant og fuld af forførende friskhed, fine frugtnoter og sprød syre. En Crémant med en utrolig fin og vedvarende mousse. Denne flotte Crémant har vundet guld-medaljer ved både National Crémant og Bourg Aujourd’hui og været flot testvinder i Politiken og Gastromand.

½ flaske hvidvin Louis Jadot, Mâcon-Villages - Grange Magnien
Mâcon Villages-området ligger i den sydlige del af Bourgogne, tæt på Beaujolais. Dette Domaine ligger tæt på Viré og Lugny, to af de mest berømte kommuner i Mâconnais. Selve vinmarken ligger på fine, kønne skråninger med udsigt over Saône floden. Dette er en tør og let drikkelig Bourgogne-hvidvin med frugtig og floral næse, er god rigtig iskold og henrivende til fisk, skaldyr og salte sager som f.eks. Chevre (gedeost).

½ flaske Château d'Esclans, Whispering Angel, Côtes de Provence
Verdens mest populære rosévin. Whispering Angel er en silkeagtig sommerdrøm og en imponerende introduktion til Château d’Esclans roséunivers. Og så er det verdens mest populære rosévin. Rosévin er de seneste år blevet den foretrukne vin i glasset i sommerhalvåret og langt ind i de kølige måneder. Det havde ikke været tilfældet, hvis det ikke var for pioneren og trendsætteren Sacha Lichine – geniet bag roséfænomenet Whispering Angel.

½ flaske rødvin M. Chapoutier, Côtes-du-Rhône, Belleruche
Chapoutiers Côtes-du-Rhône kommer fra områderne Gigondas og Vaqueyras i den sydlige Rhônedal, og består hovedsageligt af druesorten Grenache, men også af Syrah. For at bevare så meget af frugten som muligt har den ikke lagret på egetræsfade. Som alle Chapoutiers vine er etiketten forsynet med punktskrift, således at også blinde kan læse etiketten. Vinen har en rubinrød farve og en frugtagtig bouquet med kirsebær og lidt lakrids i duften. Desuden en behagelig afrundet smag og silkebløde tanniner.

½ flaske rødvin Fèlsina, Chianti Classico - Berardenga, Toscana
Uimodståelig smuk og gennemført. Fèlsinas Berardenga Chianti Classico er altid en helt uimodståelig smuk og gennemført vin. Fyldig og rig på klassisk Sangiovese-frugt med dybde og tannin-struktur. I både duft og smag finder man søde kirsebær og blommer, mokka, lakrids og sarte grønne urtenuancer. En imponerende vin, der år efter år ligger helt fremme i klassens førerfelt.Druer: Sangiovese & Syrah.

Bemærk at smagekassen er pakket i et flot og praktisk gavekarton med bærehåndtag

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
fredag, 6. august 2021
Kl. 18:30 - 20:00
499,-