Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Kjær Sommerfeldts vinskole fordelt på tre spændende smagninger

Kjær Sommerfeldts vinskole fordelt på tre spændende smagninger


Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
tirsdag, 11. maj 2021
Kl. 17:00 - 18:30
999,-

Nogen siger, at når først man har kastet sig lidenskabeligt over vin, bliver man aldrig rigtig færdig.

Der er altid nyt at lære, og vinverdenen forandres konstant. Men vinens verden er også fuld af mange fagudtryk og forskellige regler og navne, der kan være svære at forstå. Men sikkert er det, at vin er en smagssag, og det vigtigste er at finde frem til det, man godt kan lide. Vin er med andre ord subjektivt.

Til ”Grundskole Vol. 1" smager vi på vine fra den "gamle" vinverden, som hver især kan give dig et godt eksempel på nogle typiske og grundlæggende karaktertræk. Du får grundlæggende basisviden om druer, om lande og om typer. Du vil også lære smageteknikker, samt hvordan du vurderer den enkelte vin. Når du kan det, er du godt klædt på til at undgå fejlkøb og dårlige vinoplevelser, næste gang du skal vælge vin.

​Tirsdag den 11/5 - denne aften skal vi smage:

Til ”Grundskole Vol. 2” er konceptet det samme som i Vol. 1, bortset fra at vi denne gang kaster os over den ”nye" vinverden og dens mest kendte områder, druer, vine osv.

Tirsdag den 18/5 - denne aften skal vi smage:

Til ”Grundskole Vol. 3” træder vi et skridt længere ind i vinens uendelige univers. Vi vil bevidst beskæftige os med de knap så kendte områder, "blends" eller druer. Derudover vil vi tale mere "terroir" og vinificering end til de tidligere smagninger.

Tirsdag den 25/5 - denne aften skal vi smage:

Smagningerne foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts historiske vinforretning på Gl. Mønt og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

NB. Smagningerne vil foregå på dansk.

Til smagningerne serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningerne gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes. Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail.

Vi efterlever myndighedernes restriktioner og anbefalinger og følger Horestas retningslinjer for "Safe to visit". Derfor har vi et begrænset antal pladser. Alle gæster og ansatte skal bære mundbind, når de går og står, og vi dækker op, så du sidder sammen med dem, du har købt billet sammen med. Alle retningslinjer for afstand og kvadratmeter pr. person overholdes naturligvis også. ​Vi følger reglerne med coronapas, hvilket betyder at du er vaccineret, har en negativ coronatest som er højst 72 timer gammel eller har haft COVID-19.

Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
tirsdag, 11. maj 2021
Kl. 17:00 - 18:30
999,-