Indkøbskurv
Kurven er tom
Østrigsk vinsmagning med Domäne Wachau den 25. januar i Aarhus

Østrigsk vinsmagning med Domäne Wachau den 25. januar i Aarhus


Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
torsdag, 25. januar 2018
Kl. 17:00 - 19:00
399,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

Denne aften har vi besøg fra Domäne Wachau som vil føre os igennem en smagning af husets fantastiske vine.

Nye friske idéer er gået igennem de 300 år gamle barokkældre på Domäne Wachau i de sidste 3 år. Med et nyt team ledet af direktør Roman Horwath og ønolog Heinz Frischengruber har Domäne Wachau etableret sig som et af de førende kvalitetshuse i Østrig. Kombinationen af friske idéer, personlighed og international erfaring samt nogle fremragende vinmarker giver nu resultater. Huset, Domäne Wachau, anses som den førende vinproducent i Wachau-regionen. Husets næsten 440 ha. vinmarker udgør 30% af hele regionens samlede vinareal.

Roman Horvath og Heinz Frischengruber er overbevidst om at store vine ikke udelukkende fremstilles i kældrene, det er i vinmarkerne de store vine skabes, hvorfor de gjort en stor indsats på dette område de sidste 3 år. En helt ny standard er blevet sat for hvordan markerne skal behandles over hele året – det gælder både for egne marker og leverandører der leverer druer til Domäne Wachau – formålet er at sikre det optimale grundmateriale. De bedste vine i området dyrkes på stejle terrasser, hvor solen kan bage om dagen, samtidig med at de opvarmede klipper afgiver varme om natten. De vine, som er dyrket på stejle skråninger er mærket ”Terrassen” på etiketterne. Donau som flyder gennem området er en regulerende faktor som giver et helt specielt mikroklima der passer godt til Grüner Veltliner og Riesling. I følge Heinz Frischengruber bliver kælderarbejdet meget lettere, når der arbejdes med sunde druer. ”Jeg skal blot sørge for, at den endelige vin udtrykker det område i Wachau druerne er produceret” udtaler Heinz Frischengruber.

Vi smager følgende vine:

Der vil maksimalt være 25 deltagere til smagningen, hvilket sikrer en intim og hyggelig stemning. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min.10 solgte billetter. Husk at medbringe kvitteringen, da den gælder som billet ved indgangen. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
torsdag, 25. januar 2018
Kl. 17:00 - 19:00
399,-