Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Østrigsk vinsmagning med Weingut Weszeli

Østrigsk vinsmagning med Weingut Weszeli


Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 13. september 2019
Kl. 17:00 - 19:00
349,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

Nye friske idéer er gået igennem de 300 år gamle barokkældre på Domäne Wachau i de sidste 3 år. Med et nyt team ledet af direktør Roman Horwath og ønolog Heinz Frischengruber har Domäne Wachau etableret sig som et af de førende kvalitetshuse i Østrig. Kombinationen af friske idéer, personlighed og international erfaring samt nogle fremragende vinmarker giver nu resultater. Huset, Domäne Wachau, anses som den førende vinproducent i Wachau-regionen. Husets næsten 440 ha. vinmarker udgør 30% af hele regionens samlede vinareal.

Vinene fra Weingut Weszeli er noget af de mest intense og mineralske vi har smagt i de senere år.
Når man smager dem, er det åbenlyst hvorfor de østrigske vine opnår større og større popularitet i Danmark.
Weszeli ligger i byen Langenlois vest for floden Kamp. Vingårdens historie går helt tilbage til 1679, og den var i mange år ejet af Summerer-familien. Et nyt og væsentligt kapitel blev imidlertid skrevet da Davis Weszeli overtog ejerskabet, og med sin Terrafactum-filosofi, revitaliserede den gamle vingård. Terrafactum går ifølge Davis ud på, at den individuelle vinmarks mikroklima og biodiversitet skal komme uforstyrret til udtryk i hver enkelt vin – stimuleret af den omkringliggende flora og fauna.

Davis Weszeli bygger videre på områdets oprindelige traditioner, og dyrker sine marker efter økologiske principper, resulterende i imponerende terroir-baserede vine.

Smageprogrammet for denne aften:

Smagningen foregår i vores smukke lokaler på Skovvejen og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

NB. Smagningen vil foregår på dansk.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter.

Billetten kan ikke refunderes/byttes. Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail.

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 13. september 2019
Kl. 17:00 - 19:00
349,-