Indkøbskurv
Kurven er tom
Eksklusiv Whisky aften

Eksklusiv Whisky aften


Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 5. februar 2021
Kl. 17:00 - 19:00
399,-

Smagningen er desværre aflyst.

Kom og få en uovertruffen whiskyoplevelse, når Carsten Søderstrøm gæster os.

Carsten vil skænke af de gode dråber, mens han beretter om whiskyen, destillerierne og de mange spændende oplevelser, han har haft, på rejser i Skotland.

Vi smager whisky fra to meget forskellige områder i Skotland. Speyside inde på fastlandet og fra øen Islay. Hvad er det der gør at disse 2 områder giver whiskyerne et meget anderledes udtryk.

Vi skal høre om de forskellige destillerier, hvad er deres historie. Vi skal høre om korn, vand, tørv, distillationsaperater og mest om folkene bag de forskellige whiskyer.

Vi smager 6 forskellige fabelagtige whisky'er.

  • Aberlour a'Bunadh
  • The Macallan Fine Oak 18 YO Single Malt
  • Glenlivet Founders Reserve
  • Laphroaig 10 YO
  • Lagavulin 16 YO
  • Bowmore Devils Cask III

Smagningen foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts vinforretning på Skovvejen og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

NB. Smagningen vil foregå på dansk.

Til smagningen serveres friskbagt brød og vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Vi efterlever myndighedernes restriktioner og anbefalinger og følger Horestas retningslinjer for "Safe to visit". Derfor har vi et begrænset antal pladser. Alle gæster og ansatte skal bære mundbind, når de går og står, og vi dækker op, så du sidder sammen med dem, du har købt billet sammen med. Alle retningslinjer for afstand og kvadratmeter pr. person overholdes naturligvis også.

Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail. 

Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 5. februar 2021
Kl. 17:00 - 19:00
399,-