Luk
Vi arbejder i øjeblikket på ny version, så der kan forekomme driftforstyrrelser
Indkøbskurv
Kurven er tom
Vi arbejder i øjeblikket på ny version, så der kan forekomme driftforstyrrelser
Winemakers dinner med Champagne Henri Giraud på Restaurant Ferdinand torsdag den 19. april

Winemakers dinner med Champagne Henri Giraud på Restaurant Ferdinand torsdag den 19. april


Restaurant Ferdinand, Åboulevarden 28, 8000 Aarhus C
torsdag, 19. april 2018
Klokken 18:30 - 22:00
1.599,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

Denne aften vil du kunne opleve moderne europæisk gastronomi og Grand Cru Champagne i særklasse. Restaurant Ferdinand & Henri Giraud inviterer til Winemakers Dinner.

Omdrejningspunktet bliver Aÿ Grand Cru Champagnehuset Henri Giraud, hvis fadlagrede luksuschampagner har vist en helt enestående evne til at understøtte det europæiske køkken.
Champagne Henri Girauds egen eksport manager Gauthier Vecten, vil fortælle om huset historie og ikke mindst kommentere de enkelte Champagner, der er sammensat med en lækker menu.

SNACKS
Henri Giraud, Esprit Nature & Henri Giraud, Hommage à Francois Hémart

1.RET
Kammusling, asparges & agurk
Henri Giraud, Fût de Chêne Blanc de Blanc, 2005

2.RET
Pigvar, pære & artiskok
Henri Giraud, Fût de Chêne MV07 & Henri Giraud, Fut de Chêne MV10

3.RET
Poussin, hjertesalat & citrontimian
Henri Giraud, Giraud Dame-Jane Rose

4.RET
Sødmælkskalv, gulbeder & æggeblomme
Henri Giraud, Argonne 2004 & Henri Giraud, Argonne 2008

5.RET
Den hvide dame (unika ost), Rabarber, mandler & rugbrød
Henri Giraud, Ratafia Solera MV

Pris pr. person kr. 1599,-

Tilmelding pr. mail her »


CHAMPAGNE HENRI GIRAUD - AŸ GRAND CRU

”This may be the finest Champagne house virtually no one has ever heard of.”
“That is the way I think Krug should taste”

Begge udtalelser stammer fra verdens formentlig største og mest respekterede vinanmelder; Robert Parker.

Champagne Henri Giraud blev etableret i 1625, og er dermed formentlig den ældste, eksisterende producent i Champagneregionen. I dag er Aÿ Grand Cru producenten kendt for sin insisterende brug af egefade i hele tilblivelsesprocessen. I 2013 blev Henri Giraud kåret som årets Champagnehus af Fine Wine International. Læs mere om Henri Giraud »

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Restaurant Ferdinand, Åboulevarden 28, 8000 Aarhus C
torsdag, 19. april 2018
Klokken 18:30 - 22:00
1.599,-