Indkøbskurv
Kurven er tom
 Winemakers Dinner på Skanderborg Park Hotel

Winemakers Dinner på Skanderborg Park Hotel


Skanderborg Park Hotel, Skovsvinget 10, 8660 Skanderborg
torsdag, 24. januar 2019
Kl. 18:30 - 22:00
1.300,-

Det er uhyre sjældent at man kan deltage i en Winemakers Dinner, hvor vinproducenten taler flydende dansk. Men indehaveren af de to Bourgogne-vingårde Maison Albert Sounit (siden 1993) og Domain Bernollin (siden 2005) er pæredanske Knud Kjellerup, der har arbejdet med vin siden han etablerede Østjysk Vinforsyning i 1976! I dag leverer han røde, hvide og mousserende Bourgogne-vine til Kjær & Sommerfeldt – og det er 11 af hans vine, der vil ledsage den til lejligheden sammensatte 7 retters selskabsmiddag på Skanderborg Park.

Menu & vinmenu

Appetizer trio - østers - vagtelæg – kyllingeskind
Crémant de Bourgogne, Cuvée Prestige Brut
Crémant de Bourgogne, Blanc de Noirs Brut
Crémant de Bourgogne, Grande Cuvée 2014

Beder - mosaik af torsk - solbær - citron - dild – sillrom
2016  Bourgogne Blanc “Sous La Roche”
2016  Montagny 1. Cru  ”Les Coères”

Kammusling - æble - sesam – kørvel
2016  Rully Blanc ”Les Saint-Jacques”

Foie gras - sponge - brombær - “gløgg”
2016  Montagny 1. Cru  ”Les Chaniots”

Fasan - skorzonerrod - græskar - sortkål - morkel
2015  Rully Rouge ”Les Chênes”
2016  Mercurey Rouge ”Vieilles Vignes”

Unika Krondild – sprød honning – malt sponge – syltet agurk
2016  Mercurey Rouge 1. Cru  ”Clos de Montaigus”

Tarte aux Pommes – karamel – brændt marengs – havtorn
Crémant de Bourgogne  ”Cuvée Prestige” Demi-Sec

Der er tale om et eksklusivt helaftensarrangement med begrænset antal pladser.

Læs mere her 

Skanderborg Park Hotel, Skovsvinget 10, 8660 Skanderborg
torsdag, 24. januar 2019
Kl. 18:30 - 22:00
1.300,-