Indkøbskurv
Kurven er tom
 Winemakers Dinner på Skanderborg Park Hotel

Winemakers Dinner på Skanderborg Park Hotel


Skanderborg Park Hotel, Skovsvinget 10, 8660 Skanderborg
torsdag, 24. januar 2019
Kl. 18:30 - 22:00
1.300,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

Det er uhyre sjældent at man kan deltage i en Winemakers Dinner, hvor vinproducenten taler flydende dansk. Men indehaveren af de to Bourgogne-vingårde Maison Albert Sounit (siden 1993) og Domain Bernollin (siden 2005) er pæredanske Knud Kjellerup, der har arbejdet med vin siden han etablerede Østjysk Vinforsyning i 1976! I dag leverer han røde, hvide og mousserende Bourgogne-vine til Kjær & Sommerfeldt – og det er 11 af hans vine, der vil ledsage den til lejligheden sammensatte 7 retters selskabsmiddag på Skanderborg Park.

Menu & vinmenu

Appetizer trio - østers - vagtelæg – kyllingeskind
Crémant de Bourgogne, Cuvée Prestige Brut
Crémant de Bourgogne, Blanc de Noirs Brut
Crémant de Bourgogne, Grande Cuvée 2014

Beder - mosaik af torsk - solbær - citron - dild – sillrom
2016  Bourgogne Blanc “Sous La Roche”
2016  Montagny 1. Cru  ”Les Coères”

Kammusling - æble - sesam – kørvel
2016  Rully Blanc ”Les Saint-Jacques”

Foie gras - sponge - brombær - “gløgg”
2016  Montagny 1. Cru  ”Les Chaniots”

Fasan - skorzonerrod - græskar - sortkål - morkel
2015  Rully Rouge ”Les Chênes”
2016  Mercurey Rouge ”Vieilles Vignes”

Unika Krondild – sprød honning – malt sponge – syltet agurk
2016  Mercurey Rouge 1. Cru  ”Clos de Montaigus”

Tarte aux Pommes – karamel – brændt marengs – havtorn
Crémant de Bourgogne  ”Cuvée Prestige” Demi-Sec

Der er tale om et eksklusivt helaftensarrangement med begrænset antal pladser.

Læs mere her 

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Skanderborg Park Hotel, Skovsvinget 10, 8660 Skanderborg
torsdag, 24. januar 2019
Kl. 18:30 - 22:00
1.300,-