Schwedhelm Traubensaft - Traubensecco

Tyskland
Tyskland
Pfalz

Sødmefuld og forfriskende, mousserende vin skabt af den traditionelle tyske hvidvinsdrue Müller-Thurgau og Silvaner. Perfekt som aperitif eller til f.eks. krydrede retter.

Læs mere

Sødmefuld og forfriskende, mousserende vin skabt af den traditionelle tyske hvidvinsdrue Müller-Thurgau og Silvaner. Perfekt som aperitif eller til f.eks. krydrede retter.

Læs mere
    Spar 14%
    Traubensaft - Traubensecco

    Før 139 kr.

    119
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Aperitif
    Stærk krydret mad
    Smagsnoter
    Lime

    Lime

    Honning

    Honning

    Grønt æble

    Grønt æble

    Jasmin

    Jasmin

    Fersken

    Fersken

    Ananas

    Ananas

    Pære

    Pære

    Druer
    Müller-Thurgau
    Sylvaner

    Beskrivelse

    Flere og flere producenter har fået øjnene op for markedet for alkoholfrie vine. Ikke overraskende har det samtidig resulteret i en generel højnelse af kvaliteterne i kategorien. En af de producenter, som leverer gode, alkoholfrie vine, er Schwedhelm i Pfalz. Schwedhelm-brødrene har kastet sig over mousserende vine, der i dette tilfælde er en mousserende most fremstillet på den traditionelle tyske hvidvinsdrue Müller-Thurgau og Silvaner. Druerne høstes tidlig for at bevare så højt et syreindhold som muligt og for ikke at få for koncentrerede frugtaromaer i den færdige mousserende vin. Drueklaserne afstilkes og presses blidt. Øjeblikkeligt efter tilsættes svovl i beskeden grad, hvilket forhindrer den alkoholiske gæring. Herefter hviler mosten, og sedimenterne bundfældes, inden tilsætningen af kulsyre i forbindelse med aftapningen. Det er således ingen sag af fremstille alkoholfri mousserende vin, da hele hemmeligheden ligger i høsttidspunktet. Resultatet her er en sødmefuld og forfriskende, mousserende vin, der kan anvendes som aperitif eller til f.eks. krydrede retter.
    Læs hele beskrivelsen
    H - Schwedhelm - wide - 5_Edit.jpg
    Produceret af Schwedhelm
    For mange vinelskere har tysk vin været synonym med sødmefulde hvidvine, påfyldt slanke grønne eller brune flasker, hvis ophav har været beskrevet på etiketter med gotiske bogstaver, gerne ledsaget af en trind munk, der hilsende hæver glasset. I dag er dette stort set et særsyn, og Schwedhelm-brødrene Stephan og George er et glimrende eksempel på, hvilke spændende ændringer tysk vinavl gennemgår i disse år.
    Fra <a href="/sog/?q=Pfalz">pfalz</a> området i <a href="/sog/?q=tyskland">Tyskland</a>
    Fra pfalz området i Tyskland
    Af Tysklands 13 regioner er Pfalz den næststørste, og har rekordtid indskrevet sig som én af de vigtigste. Regionen starter i nord nær den historiske by Worms, og slynger sig 85 kilometer ned mod den franske grænse, afskærmet af Haardt-bjergene i øst, der sikrer lunt klima og beskedne nedbørsmængder. På 2/3 af markerne i Pfalz gror hvide druesorter, hvor Riesling er den mest beplantede. Det unikke mikroklima sikrer, at vinene herfra fremstår mere fyldige end de der kommer fra fx Mosel. I de senere år har Spätburgunder eller Pinot Noir, som vi vel nok bedst kender den som, fået en dominerende placering blandt Pfalz’ rødvine. I takt med at nye generationer af vinavlere kommer til, vil vi utvivlsomt se mere til denne druesort i de kommende år.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt