Weingut Riffel Riesling - Zero

Tyskland
Tyskland
Rheinhessen

Økologisk alkoholfri Riesling. Fri for alkohol, men fuld af smag og alle de dejlige duftnoter fra druen. Elegant og saftigt bekendtskab!

Læs mere

Økologisk alkoholfri Riesling. Fri for alkohol, men fuld af smag og alle de dejlige duftnoter fra druen. Elegant og saftigt bekendtskab!

Læs mere
  • Ecological
  • EcologicalNaturewine
Spar 14%
Riesling - Zero

Før 145 kr.

125
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Aperitif
Asparges
Mager fisk
Sushi
Smagsnoter
Lime

Lime

Grønt æble

Grønt æble

Honning

Honning

Jasmin

Jasmin

Petroleum

Petroleum

Citron

Citron

Druer
Riesling

Beskrivelse

Zero er Weingut Riffels alkoholfrie Riesling. Fri for alkohol, men fuld af smag. Den er økologisk- og vegansk certificeret, og så tæt på den ægte vare som overhovedet muligt.

Druerne høstes på kvartsitholdige parceller på Rochusberg ved Bingen i Rheinhessen. De høstede druer koldmacererer i ca. otte timer, inden de presses blidt. Herefter gærer mosten i temperaturregulerede ståltanke. Herefter lagrer vinen med sit bundfald frem til februar, hvor den komplekse vakuumdestillationsproces trækker alkoholen ud af vinen, men bevarer vinens fine aromaer. En utrolig fin Riesling-oplevelse helt befriet fra alkohol.

*Bemærk, at vinen indeholder under de lovkravsmæssige 0,5% vol. alkohol. Der kan derfor være ganske minimale mængder alkohol i vinen.*

Læs hele beskrivelsen
H - Riffel - wide - 5_Edit.jpg
Produceret af Weingut Riffel
Weingut Riffel ligger i det nordvestlige hjørne af Rheinhessen, nær landsbyen Bingen ved Rhinens sydlige bred. Siden 2005, hvor ægteparret Carolin og Erik overtog familiegården, har de stædigt insisteret på at løfte den fædrene arv og navnlig kvalitetsniveauet for deres vine. Således overgik de i 2009 til økologisk produktion, og fra 2012 tog de skridtet videre mod biodynamisk drift. I dag råder ægteparret over 16 ha toptrimmede vinmarker, med udgangspunkt i den berømte, højtbeliggende Gross Lage-vinmark Scharlagsberg. Det, der gør området omkring Scharlagsberg og Bingen så specielt, er jordbundsforholdene omkring de metamorfe klipper, der har et kvartsindhold på hele 98 procent. Dette høje indhold er en stærkt medvirkende årsag til Riffels elegante, sarte og forfinede udtryk, der kendetegner alle vinene herfra.
Fra <a href="/sog/?q=Rheinhessen">rheinhessen</a> området i <a href="/sog/?q=tyskland">Tyskland</a>
Fra rheinhessen området i Tyskland
Rheinhessen, Tysklands største vinområde, ligger i et let bakket landskab, afgrænset af Nahefloden og Rhinen. De traditionelle hvide druer er Mûller-Thurgau, Silvaner og Riesling. Vinene er delikate, duftende, milde og frugtagtige.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt