Kelleris Kelleris Vingaard, Utopia, Bulls Eye 2015

Danmark
Danmark

Interessant eminent hedvin med markant og pirrende næse af krydret frugt, kombineret med sødme, frugtintensitet, tobak, lakrids. Flot struktur og balance.

Læs mere

Interessant eminent hedvin med markant og pirrende næse af krydret frugt, kombineret med sødme, frugtintensitet, tobak, lakrids. Flot struktur og balance.

Læs mere
    Kelleris Vingaard, Utopia, Bulls Eye 2015
    450
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Dessert
    Ost
    Smagsnoter
    Solbær

    Solbær

    Jordbær

    Jordbær

    Tobak

    Tobak

    Kanel

    Kanel

    Tranebær

    Tranebær

    Druer
    Rondo

    Beskrivelse

    Utopia BullsEye Hedvin 2014 er modnet 40 måneder på Heavy Toasted amerikansk barrique. 2014 var et godt vækstår, der gav fin og brugbar frugt. Som vingårdens andre vine er den lavet med passion og fokus på kvalitet. BullsEye er produceret på meget modne druer, delvist gæret og tilsat vingårdens eget vindestillat til 20%. Vinen har en naturlig restsødme og frugtaroma. BullsEye fremstår helt tæt i farven. Duften er tiltalende med spændende nuancer af mørk frugt. Blomme, brombær og næsten overmodne sorte kirsebær. Smagen er fyldig med en god frugtintensitet og en sødme, der er present uden af dominere billedet for meget. Meget interessant, utrolig spændende og flot oplevelse, der vil overraske mange over, hvordan eminent hedvin også kan skabes i det danske. Kelleris Vingaard har siden 2001 været blandt vinmagerpionererne i Danmark, og med stedets perfekte beliggenhed, vinmagernes dedikation, passion, intelligens og fornuft er stedet en eminent ambassadør for dansk vin. Der kommer sande vinøse perler og hedvin ud fra markerne og hvælvingerne under Kelleris Vingaard.
    Læs hele beskrivelsen
    H - Kelleris - wide - 3_Edit.jpg
    Produceret af Kelleris Vingaard
    Kelleris Vingaard har siden 2001 været bannerfører for kvalitetsproduktion af vin i Danmark. Huset ligger i det pittoreske Nordsjælland tæt på Øresund, hvor en sydvendt let skrånende vinmark leverer både hvidvine, mousserende og rødvine. Druesorterne er primært Rondo, men der trylles også med Ortega, Zalas Perla og Phønix sorterne. Med stor inspiration i Bordeaux skaber ejerne Susanne og Søren vine med exceptionel dybde. I marken er arbejdet minutiøst og vinstokkene passes med stor omhu. I kælderen foregår der grundigt arbejde med forskellige egetræsfade, der giver vinene stor karakter og levealder.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt